Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα εισιτήρια με Ανόρθωση

Τα εισιτήρια με Ανόρθωση

image


Αρχίζει σήμερα (17/12) το απόγευμα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, στο Γ.Σ.Π., στις 15:00, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σήμερα το απόγευμα η προπώληση θα ξεκινήσει από το Online Ticketing και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (21/12), ενώ από αύριο (18/12) εισιτήρια θα υπάρχουν και στην Green Boutique μέχρι την Παρασκευή (20/12). Εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 13:30.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας θα διατίθενται μόνο μέσω του Online Ticketing, λόγω του εξαιρετικά μικρού διαθέσιμου αριθμού τους.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-14:00 και 15:00-20:00, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-16:00)
• Μέσω του Online Ticketing

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Κανονικό: 15 ευρώ
• Μαθητικό: 10 ευρώ
• Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, μόνο για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα, για παιδια κάτω των 12 ετών