Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ρίσκο με τις μεταγραφές

Το ρίσκο με τις μεταγραφές


Σερτζίνιο, Φερναντές και Λόπο είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην μεταγραφική που έρχεται. Ο πρώτος είναι εντελώς άγνωστος στο κυπριακό κοινό, τα τι μπορεί να δώσει ο Φερναντές είναι γνωστά, ο Λόπο μας συστήθηκε φέτος. Η αξία των 3 ποδοσφαιριστών όμως δεν είναι το αντικείμενο συζήτησης σε αυτό το κομμάτι. Το κατά πόσο πρέπει να αποκτηθούν χωρίς προπονητή είναι.

Η δική μας άποψη, είναι πως τον τελικό λόγο στις μεταγραφές πρέπει να τον έχει πάντα ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται η ομάδα, αυτός ξέρει πως την έχει σχεδιασμένη στο μυαλό του. Μπορεί ο Σερτζίνιο για παράδειγμα να είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά ο όποιος προπονητής αποκτηθεί να θέλει κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που η μεταγραφική είναι κοντά, γιατί να μπούμε στη διαδικασία πάλι να αμφισβητούμε ποιος έκανε τις μεταγραφές, γιατί να επιβληθούν στον όποιο κόουτς έρθει παίκτες κλπ.

Από την άλλη βέβαια, η ΟΜΟΝΟΙΑ μες το Γενάρη έχει το Παραλίμνι και μετά ντέρμπι με τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ. Ο Σοάρες φεύγει και ο Μαργκάσα λογικά θα μεταφερθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Σκαραμοτσίνο χάνει τα πρώτα παιχνίδια. Όποιος και αν έρθει θα νιώθει πιο άνετα αν βρει τουλάχιστον άλλη μια επιλογή για τα χαφ. Αλλά 3 μεταγραφές χωρίς προπονητή,  πάει πολύ και θα προκαλέσει αχρείαστες συζητήσεις.