Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τον κερδίζει, τον προσπερνάει

Τον κερδίζει, τον προσπερνάει

img_3775


Όταν πριν από 2 περίπου μήνες μιλούσαμε για βατό κομμάτι του προγράμματος, σε αυτό συμπεριλαμβάναμε και την αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ερμή στο ΓΣΠ. Η πορεία του φτεροπόδαρου δείχνει πως δεν υπάρχει όμως χώρος για υποτίμηση και εφησυχασμό. Και οι 2 βαθμοί που έχει περισσότερους ο αντίπαλος είναι εκεί για να μας το υπενθυμίζουν.

Τόσο καιρό, για να ανεβούμε θέσεις θέλαμε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, τουλάχιστον για μια θέση. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει τον Ερμή, τότε προσπερνάει την ομάδα της Αραδίππου και στη χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι την άλλη εβδομάδα τέτοια ώρα στην τρίτη θέση. Αυξημένα τα κίνητρα λοιπόν, αν και το μεγαλύτερο παραμένει πάντα η αναρρίχηση της βασίλισσας στο θρόνο της.

Όπως κάθε αντίπαλος, έτσι και ο Ερμής αξίζει σεβασμού. Η πορεία του έχει αποδείξει πως δικαιούται να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον, αφού όντως έχει φτιάξει αξιόμαχο σύνολο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι σαφώς η καλύτερη από τις δύο ομάδες, με το τελικό αποτέλεσμα να εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της. Σοβαρότητα, πάθος και διάθεση. Το έχουμε!