Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Έτσι είναι τα παιχνίδια, θέλει υπομονή μέχρι το τέλος” (video)

Τόνι: “Έτσι είναι τα παιχνίδια, θέλει υπομονή μέχρι το τέλος” (video)


Μπερδεμένη χαρακτήρισε την ομάδα του, στο πρώτο ημίχρονο ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός ωστόσο στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε στο 2ο ημίχρονο όταν η ομάδα έκανε την ανατροπή, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε η κατάλληλη υπομονή μέχρι το φινάλε και ήρθε η ισοφάριση.

Σαβέφσκι: Καλησπέρα. Ξέραμε πως ο Ερμής είναι δύσκολος αντίπαλος και ότι δεν βρίσκεται τυχαία εκεί. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά το γκολ ήρθε μάλλον κόντρα στη ροή του αγώνα. Δεν είχαμε ευκαιρίες αλλά είχαμε την πρωτοβουλία και όλο το πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπερδεμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, βγήκαμε λίγο πιο ψηλά και ο αντίπαλος μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια γυρίσαμε το ματς και εκεί που ήταν όλα υπέρ μας, δεχτήκαμε γκολ. Από κει και πέρα ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε και να ξαναπάρουμε προβάδισμα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι τα παιχνίδια, θέλει υπομονή μέχρι το τέλος. Χάνονται βαθμοί, κερδίζονται βαθμοί και όποιος έχει μεγαλύτερη αντοχή θα το πάρει. Καλή συνέχεια στο Νίκο και τον Ερμή.

Παναγιώτου: Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μήνας. Εννοώ δύσκολος μήνας αφού παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν. Έχουμε μια ομάδα που ως τώρα παίρνει άριστα στις εξετάσεις. Προσπαθήσαμε να υπερβάλουμε εαυτό γιατί είχαμε μια πολύ φορμαρισμένη ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά μας με το 12ο της παίκτη στο πλευρό της. Είναι ένας κόσμος που σε σπρώχνει. Ευτυχώς οι παίκτες μου ξεκίνησαν χωρίς φόβο. Προηγηθήκαμε, φτιάξαμε άλλες 3-4 ευκαιρίες για πιο μεγάλο προβάδισμα και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν συγχωρεί. Το πληρώσαμε με 2 στατικές φάσεις και ευτυχίσαμε με το ρίσκο μας να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και εύχομαι στο κ. Σαβέφσκι καλή συνέχεια.