Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Υπάρχει μια λίστα με αξιόλογους προπονητές” (audio)

“Υπάρχει μια λίστα με αξιόλογους προπονητές” (audio)



Για την προσπάθεια εξεύρεσης νέου προπονητή και όχι μόνο, μίλησε το μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παύλος Χρυσάνθου.

“Υπάρχει μια λίστα προπονητών και έχουμε επικεντρωθεί σε μερικά ονόματα που ξεκίνησαν μαζί τους επαφές. Ελπίζουμε το συντομότερο, μετά και τη διακοπή των Χριστουγέννων να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία”, δήλωσε αρχικά, απαντώντας στη συνέχεια σε άλλα θέματα.

Για το ναυάγιο με Γκούντμαν
“Επιθυμία του κου Γκούντμαν ήταν να ρθει να δει το ματς με την Ανόρθωση, αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό. Με δική του πρωτοβουλία ήρθε τη Δευτέρα. Είχαμε ενημερώσει τον μάνατζερ του για το οικονομικό κομμάτι, είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορούμε να το υπερβούμε. Όταν συζητούσαμε και φτάσαμε στο οικονομικό φάνηκε πως υπήρχε μεγάλη διαφορά για αυτό και δεν προχώρησε”.

Για τον Μπεν Σιμόν
“Υπάρχει μια λίστα με αξιόλογους προπονητές, υπάρχουν προπονητές από Γερμανία και Πορτογαλία. Ο κος Σιμον έχει συμβόλαιο και από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο διερευνούμε και άλλες περιπτώσεις.Δεν θα βιαστούμε να κλείσουμε το θέμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στο κο Κάσερες. Το σημαντικό είναι να βρούμε τον κατάλληλο, να έχει τα χαρακτηριστά που θέσαμε στο τραπέζι. Υπάρχει χρόνος και θα τον αξιοποιήσουμε, δεν θα μας καταβάλει το άγχος”.

Για τον αντικαταστάτη του Σοάρες (Σερζίνιο)
“Ξέραμε από καιρό πως υπήρχε ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σοάρες άρα θέλαμε να έχουμε λύση. Ο προπονητής μάλιστα είχε φθάσει και σε στάδιο τελικών αποφάσεων. Αν δούμε ότι καθυστερούμε στο ζήτημα του προπονητή και μας ζητήσει ο κος Κάσερες ποδοσφαιριστή στη θέση εκείνη, πιθανόν να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής”.

Για τον Γιώργο Εφραίμ
“Ο Εφραίμ έχει την πρόταση στα χέρια του, από κει και πέρα, εμείς γνωρίζουμε τις δικές του προθέσεις. Δεν περιμένουμε να υπάρχει κατάληξη τις επόμενες ημέρες”.

Για δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
“Στην Κύπρο έχουμε μάθει στα παιχνίδια των μάνατζερ, αυτά μας ενοχλούν. Στο ποδόσφαιρο στην Κύπρο θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Τέτοια δημοσιεύματα (Σουμούντικα, Λεάντρο στον Απόλλωνα, Ράουφμαν για προπονητής) δεν βοηθούν σε τίποτα”.