Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά

Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά

img_8880


Την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό το πλάνο του Τόνι Σαβέφσκι για το ντέρμπι, αφού για την ώρα, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Μάλιστα τα ερωτηματικά αφορούν και τις τρεις γραμμές της ομάδας κάτι που κάνει τις προβλέψεις σχεδόν αδύνατες.

Στην άμυνα το ερώτημα είναι ξεκάθαρο και αφορά προφανώς το Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Μορέιρα στον άσσο, Κυριάκου δεξιά, Σερφά στο κέντρο της άμυνας και Σκαραμοτσίνο αριστερά είναι σίγουροι. Αν αποφασιστεί πως ο Ζοάο Πάουλο είναι έτοιμος, ξεκινά, αλλιώς Εμπέμπα και Αλαμπί έχουν 50-50.

Στη μεσαία γραμμή, είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι, το δίλημμα αφορά καθαρά τα πρόσωπα. Ασσίς και Σοάρες προφανώς ξεκινάνε, με την άλλη θέση να παίζεται μεταξύ Λεάντρο και Μαργκάσα. Ο Λέο είχε συνθέσει πέρσι με τους προαναφερθέντες μια φονική τριπλέτα, όμως φέτος ήταν τα τρεξίματα του Ρενάτο που αναζωογόνησαν τη μεσαία γραμμή, έτσι ο Πορτογάλος έχει προβάδισμα.

Τέλος μπροστά, βέβαιος είναι ο Σκέμπρι, ενώ λογικά ξεκινάει και ο Γκικίεβιτς. Πλατινί, Τέιλορ και Μεγκόλο χτυπάνε την άλλη θέση, με τον Καμερουνέζο να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει και στη κορυφή της επίθεσης.