Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρυσάνθου: “Ήταν μια νίκη ψυχολογίας”

Χρυσάνθου: “Ήταν μια νίκη ψυχολογίας”


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παύλος Χρυσάνθου παραδέχθηκε πως η ομάδα μας χαλάρωσε μετά το 0-2, αλλά η νίκη ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

“Σίγουρα το να παίρνεις 3 πόντους στο Δασάκι είναι σημαντικό, αφού πάντα δυσκολευόμαστε. Ο Εθνικός έδειξε καλή ομάδα. Υπήρξε μια χαλάρωση μετά το 2-0, προσπαθήσαμε να διασφαλίσουμε το σκορ χωρίς να είμαστε δημιουργικοί και αυτό κάποιες φορές στοιχίζει. Υπήρξε μεγάλη αδράνεια στο γκολ μας, σε μια φάση που ο επιθετικός ήταν καλυμμένος. Ο Εθνικός μπορούσε να ισοφαρίσει και χρειάστηκε ο Μορέιρα για να κρατήσουμε το σκορ. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα διαχειρίζεσαι σωστά για αυτό παίξαμε με το χρόνο”, είπε προσθέτοντας:

“Δεν ήταν εύκολο μετά τα όσα έγιναν με τον Άρη να έρθουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Διαχεριστήκαμε σωστά στο τέλος το παιχνίδι. Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, άλλες φορές παίξαμε καλύτερα εδώ και δεν κερδίσαμε. Κρατάμε λοιπόν τη νίκη και βλέπουμε μπροστά. Οι ορίζοντες μας είναι πάντα διάρκειας 7 ημερών. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή, που είναι πολύ ψηλά και δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Καλούμε το κόσμο μας να έρθει στο παιχνίδι, τον έχουμε ανάγκη με υπομονή και πίστη. Είναι μια άποψη το ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους εξωγενής παράγοντες. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις άλλες το αντίθετο“.

Για τον αγώνα της περασμένης βδομάδας και για τη σημερινή διαιτησία:

“Έχω έντονες απόψεις και θεωρώ πως άλλες ομάδες σε παρόμοια παιχνίδια, θα είχαν πολύ διαφορετική μεταχείριση από ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια εβδομάδα μετά, είμαστε ακόμα ενοχλημένοι από όσα έγιναν. Όπως και να έχει ελπίζουμε το παιχνίδι να ήταν εξαίρεση. Σήμερα είχαμε μια διαιτησία με τα καλά και τα κακά της, με λάθη, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε να παίξει 50-50”.