Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνουν τώρα, για να μην τρέχουν μετά

Ψάχνουν τώρα, για να μην τρέχουν μετά

img_3652


Η μετακίνηση του Μάρκο Σοάρες σε ομάδα της Αγκόλας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η αλήθεια είναι όμως πως μένουν κάποια τυπικά. Στην ουσία αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα, είναι η κατάθεση της προκαταβολής στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα βρήκε με τους Αγκολέζους. Ως γνωστό συμφωνία επήλθε και μεταξύ των δυο ομάδων.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, δεν πρόκειται να περιμένουν να έρθει ο Γεννάρης για να αρχίσουν τις επαφές με υποψήφιους αντικαταστάτες. Ήδη έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις και το τεχνικό τημ έχει καταλήξει σε short list, που περιλαμβάνει μάλιστα όνομα που έπαιξε και το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες μας λένε, πως ένας ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν πολύ να τον αποκτήσουν.

Για το θέμα, μίλησε χθες και ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου είπε πως θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν το Σοάρες με ισάξιο του ποδοσφαιριστή:

Η προσπάθεια που θα γίνει είναι να τον αντικαταστήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως είπε ο προπονητής μας, εάν βρούμε αυτό που θέλουμε τότε θα τον αντικαταστήσουμε. Βλέπουμε όμως τα δεδομένα τώρα και δεν προτρέχουμε.