Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγωνιστικά υπάρχουν τρόποι

Αγωνιστικά υπάρχουν τρόποι

sak_0032


Η φετινή χρονιά το έκανε ξεκάθαρο: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτό το μισθολόγιο, με δεδομένο ότι το χρέος είναι τεράστιο. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε πως τα επόμενα 4-5 χρόνια, ο κόσμος θα βγάζει από τη τσέπη του 2 εκατομμύρια πέραν από τα όσα δίνει για διαρκείας από το υστέρημα του. Το μισθολόγιο πρέπει να πέσει.

Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, αφού ο Λοτίνα ως γνωστόν μίλησε για μικρότερο ρόστερ. Ελπίζουμε ότι οι λύσεις που θα βρεθούν, θα είναι οικονομικά συμφέρουσες και ότι οι όποιες λύσεις χρειαστούν, θα αναζητηθούν μέσα από την ομάδα. Το να πέσει το μισθολόγιο πάντως, δεν σημαίνει πως πρέπει να μειωθεί η ποιότητα. Το αντίθετο, θα μπορούσε να αυξηθεί κιόλας, αν υπήρχαν στις κατάλληλες θέσεις, τα κατάλληλα άτομα.

Να εξηγήσουμε τι εννοούμε. Ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει φέτος στον ΟΦΗ είναι ο μεσοεπιθετικός Περογαμβράκης. Ο Κρητικός, έφτασε σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του με απολαβές 60+70+80.000 €. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει περισσότερα τους Θερβέρα και Εμπέμπα και ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για την αξιολόγηση που έγινε το καλοκαίρι. Χρειάζονται τα κατάλληλα άτομα, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, στις κατάλληλες θέσεις.