Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θολό το τοπίο για τις αποχωρήσεις

Θολό το τοπίο για τις αποχωρήσεις

taylor4


Ο Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα έκανε τις εισηγήσεις του για παραχώρηση των Εμπέμπα, Τέιλορ και Μεγκόλο, και δημιουργήθηκε η εντύπωση πως απομένει απλά να βρεθούν οι ομάδες στις οποίες θα συνεχίσουν οι 3 μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά

Για τους Τέιλορ και Μεγκόλο ενδιαφέρεται ζεστά ως γνωστόν η Νέα Σαλαμίνα. Ο πρώτος όμως για την ώρα είναι αρνητικός να πάει στη Σαλαμίνα και ο Τζάστιν Μεγκόλο δείχνει να προτιμάει πώληση του στο εξωτερικό, αν είναι να φύγει. Όσον αφορά τον Εμπέμπα, ενδιαφέρον είχαν δείξει τα Κούκλια. Ο κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει ζητήσει όπως τακτοποιηθούν οι οφειλές προς το πρόσωπο του και να λύσει το συμβόλαιο του.

Από κει και πέρα, από τη στιγμή που ο Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα αποφάσισε πως θέλει μικρότερο ρόστερ καθώς και πως επιθυμεί απόκτηση αμυντικού μέσου και φορ, δεν αποκλείεται να μην είναι οι τελευταίοι που θα μπουν στη λίστα των υπό παραχώρηση. Προς το παρόν όμως, και μέχρι να γίνουν συζητήσεις με κάποιους που είναι υπό ατμό, από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βγαίνει τίποτα.

Ο δανεισμός των Τέιλορ και Μεγκόλο (αν τελικά προχωρήσει) ίσως να τους βοηθήσει για το μέλλον, αν και για το δεύτερο, από τη στιγμή που είναι στη λίστα των u21 θεωρούμε πως θα μπορούσε να μείνει. Το γεγονός πάντως πως 3 μεταγραφές του καλοκαιριού παραχωρούνται και μια 4η είναι υπό ατμόν, λέει πολλά για τις κινήσεις της περιόδου εκείνης. Και δεν θα σταματήσουμε να λένε πως πρέπει επιτέλους τα ποδοσφαιρικά θέματα, να τα αναλάβουν επαγγελματίες του ποδοσφαίρου. Δεν είναι θέμα κακών προθέσεων, είναι θέμα γνώσεων.