Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται”


Μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται από όλους για να ρθει η πρόκριση αύριο κόντρα στον Άρη, όπως δήλωσε το πρωί στο Σπορ FM ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων, έκανε αναφορά στα θέματα Αλαμπί και Εμπέμπα, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τις διαφωνίες για το καλό της ομάδας μας.

Αρχικά μίλησε για το θέμα Αλαμπί και για τις διαφωνίες που υπάρχουν αυτό τον καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. «Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε γραπτώς και θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής για ακρόαση. Όλοι μας είμαστε ώριμοι και μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση. Έχουμε καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν και έχουμε το μεγάλο στοίχημα επιβίωσης για τα κριτήρια του Μάρτη που είναι δύσκολα τα πράγματα. Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από όλους. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν λειτουργήσουμε όλοι με γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τότε θα υποστούμε τις κυρώσεις που θα είναι εξοντωτικές και θα θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και τη βιωσιμότητα της ομάδας. Να αφήσουμε στην άκρη τις διαφωνίες που υπάρχουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται και μέχρι την εκλογική συνέλευση ο κάθε Ομονοιάτης θα έχει την ευκαιρία πει τις απόψεις του να διεκδικήσει εκλογή στο δ.σ. και να ψηφίσει όποιον θέλει. Οι πόρτες του σωματείου είναι ανοιχτές. Μέχρι τότε όλοι θα πρέπει να λειτουργήσουμε μόνο για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον επαναληπτικό αγώνα με τον Άρη αύριο, για το θεσμό του Κυπέλλου. «Όλοι λειτουργούν με τρόπο που, οι ίδιοι θεωρούν, ότι θα λειτουργήσει για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ποτέ δεν διαχωρίσαμε Ομονοιάτες. Όλοι αγαπάμε το ίδιο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και όποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί να μην πάει στο Τσίρειο. Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι ο Άρης. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε την πρόκριση και να βοηθήσουμε ώστε να έρθει η ηρεμία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Ο Άρης είναι μια ομάδα που αν χάσει, θα χάσει πολύ δύσκολα. Υπό ομαλές συνθήκες μπορούσε και να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Υπάρχουν αδυναμίες, όμως γίνεται προσπάθεια από την τεχνική ηγεσία. Υπάρχει ποιότητα και δυνατότητες σε αυτή την ομάδα. Αυτό το ρόστερ μπορεί να βγάλει καλύτερο πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε ότι καλύτερο».

«Ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Λύθηκε η συνεργασία κοινή συναινέσει. Δεν τίθεται θέμα διαφωνίας και έτσι έφυγε νόμιμα και με τον σωστό τρόπο. Η στάση αυτή τον τίμησε ιδιαίτερα», ανέφερε για την αποχώρηση Εμπέμπα, συμπληρώνοντας για τις προσθήκες, «Έχει αδειάσει μια θέση και μπορούμε να εγγράψουμε ένα ποδοσφαιριστή. Θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει και θα δούμε κατά πόσο να κάνουμε την προσθήκη. Τη δεδομένη στιγμή μπορούμε άμεσα να προχωρήσουμε στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Αν εκκενωθεί ακόμα μια θέση τότε θα δούμε αν θα κινηθούμε και για άλλο. Ο στόχος είναι η τρίτη μεταγραφή».