Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάντε αυτό που πρέπει

Κάντε αυτό που πρέπει

img_8203


Τον Άρη Λεμεσού αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα (17:00, Cytavision, live omonoianews.com) και θέλει να τελειώσει αυτό που δεν κατάφερε πριν 14 βράδια: την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας κέρδισε με 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλίπιο και έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά και ανοικτούς λογαριασμούς με τους Λεμεσιανούς.

Ασφαλώς η ομάδα του Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πολλά, αν δεν το αποδείξει στο γήπεδο. Δύο φορές μέσα στη χρονιά άλλωστε αντιμετωπίσαμε τον Άρη. Την μια κάποιος Τσούκκας μας υπενθύμισε πως αν δώσουμε αφορμή στα κοράκια, μπορούν να κάνουν τον Άρη ομάδα αξιώσεων. Την δεύτερη δεν χρειάστηκε κανένας Τσούκκας, η κακή απόδοση της ομάδας μας ήταν αρκετή.

Είμαστε βέβαιοι πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί όπως πρέπει, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει στην επόμενη φάση. Την ίδια στιγμή, πρέπει να τονίσουμε πως ο Άρης χρειάζεται προσοχή, καθώς με τον Τον Κάανεν είναι σε ανοδική πορεία. Με σοβαρότητα, αλλά αυτοπεποίθηση λοιπόν, για να μείνουμε εντός του στόχου της κατάκτησης του κυπέλλου.