Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλό να επισπευσθούν τα μεταγραφικά

Καλό να επισπευσθούν τα μεταγραφικά


Το τι συμβαίνει με τα μεταγραφικά θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι λίγο πολύ γνωστό. Για την επίθεση παίζουν 3-4 ονόματα μεταξύ των οποίων οι Ντεμπέλε και Αλεμάνο (αν και χθες προτάθηκε μια άλλη καλή περίπτωση), ενώ έγινε κίνηση και για τον Λόπεθ Γκαράι για τον οποίο γράψαμε νωρίτερα τα δεδομένα. Όσο περνάνε οι μέρες όμως, τόσο μειώνεται η πιθανότητα να βοηθήσουν έγκαιρα.

Κατακρίβιαν το ιδανικό θα ήταν να έχουμε τους καινούριους πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ, αν  δεν κλείσει όμως κάποιος σήμερα, το θεωρούμε από δύσκολο έως αδύνατο. Όπως φαίνεται πέραν των Σερτζίνιο και Φερνάντες, δεν θα προλάβει κάποιος άλλος να είναι παρόν στο παιχνίδι που μάλλον θα καθορίσει την πορεία και τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι κι αυτός ένας λόγος που αμφισβητούμε την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα μέσου. Υπάρχει λόγος να επιβαρύνεται το μισθολόγιο με άλλο ένα ποδοσφαιριστή, αν αυτός έρθει στο -10, τη στιγμή που έχουμε άλλους 6 μέσους; Αν τώρα μιλούσαμε για αμυντικό και αποχωρούσε ένας από τα μετόπισθεν, ίσως να άλλαζε το πράγμα.