Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοτίνα: “Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια δώρα”

Λοτίνα: “Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια δώρα”


Δεν μπορεί μια ομάδα να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καλό και να κάνει τόσα σοβαρά λάθη, σύμφωνα με τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άνχελ Λοτίνα.

Λοτίνα: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι τα πρώτα 20 λεπτά αξίζαμε το γκολ. Μετά το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και δυστυχώς είχαμε κακή τύχη και φάγαμε το πρώτο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Κάναμε δύο αλλαγές και προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά το δεύτερο γκολ ήταν δυνατό κτύπημα για την ομάδα. Είχαμε μπει ξανά με το 2-1 αλλά δεν παίξαμε καλά, όπως μπορούμε και ξέρουμε. Είχαμε μόνο μια ευκαιρία με το Νούνο, αλλά λίγα πράγματα. Όταν προσπαθήσεις όπως το κάναμε εμείς, μένεις ανοικτός πίσω και κάπως έτσι δεχθήκαμε τρίτο γκολ. Είδαμε πως κάναμε 3 λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Και για να γίνει σκληρή ομάδα δεν πρέπει να γίνονται τέτοια δώρα.Έχουμε πολλή δουλειά για να είμαστε μια ομάδα που αξίζει να κερδίσει τέτοια παιχνίδια”.

Είστε 10 βαθμούς πίσω προλαβαίνετε;
“Πιο πολύ από τους βαθμούς με προβληματίζει η ομάδα. Θέλω να είμαστε μια σκληρή ομάδα, δυνατή ομάδα, η διαφορά καλύπτεται”.

Πέτεφ: “Ήταν πολύ δίκαια η νίκη μας. Ήμασταν η ομάδα που είχε στο νου τη νίκη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα πρώτα 15 λεπτά, δεν είχαμε οργάνωση, δώσαμε προϋποθέσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το υπόλοιπο του ματς είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ευκαιρίες. Από μια στατική φάση δεχθήκαμε τέρμα. Οι παίκτες μας όμως μετά το γκολ, δεν σταμάτησαν να παίζουν αλλά έψαξαν 3 γκολ και το κατάφεραν και τελείωσαν το ματς. Η ομάδα μας αγωνίζεται με ενθουσιασμό, με οργάνωση, ξέρει τι θέλει. Οι ποδοσφαιριστές μας πήγαν περίφημα στην τακτική και επαναλαμβάνω πως κερδίσαμε δίκαια. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο για χαρές και πανηγύρια γιατί σε τρεις μέρες έχουμε δύσκολο ματς. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας και τους καλώ να είναι δίπλα μας, με το παλμό τους να κερδίσουμε και το Αποέλ”.