Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέσος καταρχήν και ίσως έχει συνέχεια

Μέσος καταρχήν και ίσως έχει συνέχεια


Αφού έκλεισε το κεφάλαιο προπονητής (αν και επίσημα θα κλείσει αύριο), ανοίγει τώρα αυτό των μεταγραφών. Όπως γράψαμε πριν ακόμα κλείσει, ο Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα είχε ζητήσει DVD από φετινά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να έχει μια πρώτη άποψη για το ρόστερ του. Βάση αυτού έχει ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένες εισηγήσεις.

Η πρώτη από αυτές, αφορά προφανώς την θέση του αμυντικού μέσου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως παρότι υπάρχει συμφωνία με το Σερτζίνιο, ο Ισπανός τεχνικός έχει υποδείξει άλλον αμυντικό μέσο ως προτεραιότητα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου βέβαια δεν εγκαταλείπεται, θα προχωρήσει όμως μόνο αν ναυαγήσει η μεταγραφή του εκλεκτού του Λοτίνα.

Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει κι άλλες μεταγραφές. Είναι πολύ πιθανόν να αποκτηθεί και επιθετικός. Ως γνωστόν υπάρχει ήδη συμφωνία με το Λόπο και πάλι όμως ο κ. Λοτίνα φαίνεται να αφήνει τον επιθετικό της Δόξας για λίγο στην άκρη, προκειμένου να διερευνηθεί άλλη περίπτωση που έχει υπόψη του. Τέλος, ίσως δούμε και μεταγραφή στην άμυνα.

Πρέπει πάντως να λεχθεί, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάσα στιγμή να προχωρήσει στην απόκτηση των Λόπο και Φερναντές. Η ομάδα μας τα έχει βρει με τους παίκτες και την ομάδα τους, αλλά πρέπει πρώτα να αποφασίσει ο νέος τεχνικός αν τους χρειάζεται. Θυμίζουμε πως προς το παρόν οι πράσινοι μπορούν να κάνουν 1 μεταγραφή. Αν αποκτήσουν περισσότερους παίκτες κάποιοι πρέπει να φύγουν.