Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη απαντήσεων και δυναμικής

Νίκη απαντήσεων και δυναμικής

img_1581


Η νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, ήταν αντίδραση μεγάλης ομάδας για την ήττα στο αιώνιο ντέρμπι. Αυτή κόντρα στο Παραλίμνι, ήταν πολύ απλά στο πρόγραμμα αφού μια διεκδικήτρια του τίτλου αντιμετώπιζε μια ομάδα που παλεύει να σωθεί. Κόντρα στον Απόλλωνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει διαπιστευτήρια και απαντήσεις.

Ο αντίπαλος, αν και σε κάποια παιχνίδια δεν έχει εντυπωσιάσει, είναι από την αρχή της σαιζόν σταθερός. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι δίκαια βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, καθώς και ότι τα επίπεδα ποιότητας του σε σχέση με πέρσι έχουν ανεβεί κατακόρυφα. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο μας είχε κερδίσει! Όλα αυτά πρέπει να αποτελούν κίνητρα και έξτρα λόγους για τη νίκη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίκαια ή άδικα, έχει αμφισβητηθεί σε διάφορα σημεία του πρωταθλήματος, αλλά είναι εκεί. Στα επόμενα δυο παιχνίδια μπορεί να κτίσει δυναμική που σε κανένα σημείο στο φετινό μαραθώνιο δεν είχε. Αρκεί να τα προσεγγίσει σαν μεγάλη ομάδα, σαν το αφεντικό των αναμετρήσεων. Αν το κάνει, δεν φοβάται κανένα.