Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη υπό το βλέμμα Αλόνσο

Νίκη υπό το βλέμμα Αλόνσο

img_3625


Την ευκαιρία να δει τον αγώνα στην Αραδίππου μεταξύ της τοπικής Ομόνοιας και της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα των Νέων, είχε σήμερα ο βοηθός του Άνχελ Λοτίνα, Κίκε Αλόνσο. Ο Ισπανός ήταν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου και κράτησε αρκετές σημειώσεις για τους ποδοσφαιριστές του Φάτσιο Μπούις.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην τελευταία του δημοσιογραφική διάσκεψη, το τεχνικό επιτελείο θέλει να είναι κοντά στην 2η ομάδα, ώστε να δουν τους παίκτες που μπορούν να ανεβούν στην ομάδα αντρών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σημερινό παιχνίδι επικράτησε με 5-1 των “περιστεριών” και πλησίασε την κορυφή στους τρεις βαθμούς αφού απώλειες είχαν Ανόρθωση και Απόλλων που προπορεύονται. Τρία γκολ πέτυχε ο διεθνής Βούλγαρος Γιώργος Ιβανόφ και από ένα οι Παναγιώτης Θεράποντος και Αλέξης Γιάγκου που επέστρεψε δυναμικά στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Στη βαθμολογία προηγείται η Ανόρθωση με 40 βαθμούς και ακολουθεί ο Απόλλωνας με 39 βαθμούς. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ με 37 βαθμούς και στην τέταρτη η Νέα Σαλαμίνα με 31 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 2-0 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ δεν έγινε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΦΟΣ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 1-1 ΑΓ. ΝΑΠΑ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-1 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ 4-2 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 1-5 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 2-0 ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ