Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να διαχειριστούμε σωστά τα ανοιχτά θέματα

Να διαχειριστούμε σωστά τα ανοιχτά θέματα

img_4633


Σε διπλό ή ακόμα και τριπλό ταμπλό είναι υποχρεωμένο να “παίξει” το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα. Θα πρέπει να τρέξουμε παράλληλα το θέμα των κριτηρίων, τις προεργασίες για την εκλογική συνέλευση, αλλά και το αγωνιστικό. Είναι σημαντικό για το μέλλον του σωματείου μας, να βγούμε νικητές σε όλα.

Τονίσαμε από χθες την ανάγκη για ενότητα ενόψει των κριτηρίων. Ενδεχόμενη αποτυχία να τα περάσουμε, ισοδυναμεί με εμπάργκο μεταγραφών και απαγορευτικό για την Ευρώπη. Οι συνέπειες δηλαδή, θα υποθηκεύσουν και την επόμενη, τουλάχιστον χρονιά. Λέμε τουλάχιστον γιατί μετά θα ακολουθήσει ντόμινο. Διαφορές και διαφωνίες υπάρχουν, προφανώς προέχει η σωτηρία.

Λίγο μετά τα κριτήρια πάντως, έχουμε εκλογές και το αποτέλεσμα τους είναι εξίσου σημαντικό για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε στο τέλμα, τόσο απλά και χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ, χρειαζόμαστε ξανά την ελπίδα. Καλώς ή κακώς, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως μόνο αλλαγή σε νοοτροπία, μυαλά και τρόπο λειτουργίας θα μας δώσει την ελπίδα. Δεν φτάνει όμως μόνο να φωνάζουμε και να κατηγορούμε από έξω. Όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει να έρθει κοντά. Και όλοι αυτοί που φωνάζουν, να γίνουν μέλη ώστε να έχουν ουσιαστικό λόγο. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε θα βοηθήσουν και οικονομικά.

Τέλος είναι το αγωνιστικό. Καταρχάς αυτό επηρεάζει τη ψυχολογία μας, έχει γραφτεί και αποδειχθεί πολλές φορές. Επιπρόσθετα όσο κι αν αρνούμαστε να αποδεχθούμε την Ευρώπη σαν στόχο, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η έξοδος σε αυτήν, θα φέρει τουλάχιστον 0.5 εκατομμύριο στα ταμεία. Και προφανώς αυτή τη στιγμή είναι πολυτέλεια. Στήριξη στην ομάδα λοιπόν και όπου μας βγάλει ο δρόμος.