Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Ι.Μπουθόν μιλάει για το Λοτίνα και το αντίο που δεν είπε...

Ο Ι.Μπουθόν μιλάει για το Λοτίνα και το αντίο που δεν είπε ποτέ στον κόσμο μας


Σύντομη κουβέντα με τον Ιάγο Μπουθόν είχε το OmonoiaNews.com, ο Ισπανός αμυντικός ο οποίος εργάστηκε υπό τις οδηγίες του Άνχελ Λοτίνα στη Θέλτα.

“Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία στην Ισπανική Λίγκα, είχα την ευκαιρία να εργαστώ μαζί του στην Θέλτα”, είπα αρχικά ο Ιάγο προσθέτοντας για το τρόπο παιχνιδιού του Λοτίνα, “Του αρέσουν οι ισορροπίες μεταξύ άμυνας και επίθεσης και θέλει οι παίκτες του να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής. Μπορεί να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της. Αυτό θέλει και ο κόσμος από την ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Επί της ευκαιρίας, ρωτήσαμε τον Ιάγο να κάνει και ένα σχόλιο για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα μας, με τον ίδιο να λέει πως δεν του συμπεριφέρθηκαν σωστά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πως όλα άλλαξαν όταν ήρθε ένας τραυματισμός. Ο Ισπανός αμυντικός που αγωνίζεται στην Κόρδοβα ευχήθηκε μια μέρα να επιστρέψει στο τριφύλλι καθώς νιώθει ακόμα μέλος της πράσινης οικογένειας.

“Όταν αποχώρησα από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχα την ευκαιρία να αποχαιρετήσω τον εκπληκτικό κόσμο της ομάδας. Η περιπέτεια μου στην Κύπρο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αγωνιζόμουν σε κάθε αγώνα… Όμως ήρθε ο τραυματισμός μου και όλα άλλαξαν. Η στάση των ανθρώπων της ομάδας προς εμένα δεν ήταν σωστή. Ωστόσο νιώθω πως πάντα θα ανήκω στην μεγάλη πράσινη οικογένεια και θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω στην Κύπρο”, ήταν τα λόγια του.

Αφού τον ενημερώσαμε για το ότι ο κος Λοτίνα αναλαμβάνει την ομάδα μας, ευχήθηκε και μέσω twitter στον πρώην του προπονητή, τα καλύτερα στην μεγάλη πράσινη οικογένεια.

 

 

Το τουίτ του Ιάγο για τον Λοτίνα: “Καλή τύχη Λοτίνα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν ο προπονητής μου στην Θέλτα, εύχομαι τα καλύτερα στην πράσινη οικογένεια”.