Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέτσας: “Έγκλημα με τόσα προβλήματα να έμενε ακέφαλο το σωματείο”

Πέτσας: “Έγκλημα με τόσα προβλήματα να έμενε ακέφαλο το σωματείο”


Ο Οικονομικός Υπεύθυνος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Κώστας Πέτσας απάντησε το πρωί σε σημαντικά ερωτήματα για την επόμενη ημέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κος Πέτσας μίλησε στο ΣΠΟΡ FM, για το πως συνεχίζει το τριφύλλι μετά την παραίτηση τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την επόμενη ημέρα:

Τα πράγματα είναι δύσκολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι το ξέρουν. Μετά και τα τελευταία γεγονότα γίνονται δυσκολότερα. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του σωματείου. Όπως έχουμε ανακοινώσει και χθες, το υπόλοιπο Δ.Σ. έχει αποφασίσει πως πρέπει να μείνουμε εκεί, τα προβλήματα είναι τόσα πολλά, που το σωματείο δεν μπορεί να μείνει ακέφαλο. Το εύκολο θα ήταν να παραιτηθούμε όλοι αλλά αυτό θα οδηγούσε σε άλλα μονοπάτια. Αν δεν διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση, δεν είναι υπερβολή, θα έρθει κατάρρευση.

Για τα κριτήρια Μαρτίου:

Τα μέλη του ΔΣ από μόνα τους δεν μπορούν, το οποιοδήποτε Δ.Σ. θέλει τον κόσμο δίπλα του. Χωρίς τον κόσμο δεν γίνονται θαύματα. Το οικονομικό χρέος είναι μεγάλο, μεσσίες δεν υπάρχουν, άρα εναπόκειται στον κόσμο. Τα κριτήρια Μαρτίου είναι ένα βουνό, προχωράμε άμεσα σε ενέργειες. Προχωράμε άμεσα στην έκδοση των διαρκείας της επόμενης περιόδου ενώ θα γίνουν κι άλλες ενέργειες. Έχει κυκλοφορήσει και το νερό. Δεν περιμένουμε πως αυτά θα μας δώσουν λύση από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά φασούλι, φασούλι, γεμίζει το σακούλι. Μόνο με την ανταπόκριση του κόσμου θα περάσουμε τα κριτήρια. Έχουμε περάσει 4 κριτήρια μέχρι τώρα, και τις 4 ήταν οριακά και δύσκολα και αυτή τη φορά είναι το ίδιο δύσκολα.

Για τα λάθη και τις αντιδράσεις:

Ενέργειες όπως τις προχτεσινές δεν τιμούν κανένα, δεν πιστεύω πως αυτοί εκπροσωπούν την μεγάλη μάζα του κόσμου μας. Δεν μπορούμε να κινούμαστε αυτόβουλα, υπάρχουν τα όργανα και οι θεσμοί που πρέπει να τηρούνται. Σίγουρα λάθη έχουν γίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μεγάλα λάθη, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτά τα λάθη. Εάν μείνουμε σε αυτά, δεν θα υπάρχει η επόμενη ημέρα. Αυτά τα λάθη δεν έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες. Πρόσφατα έχει γίνει έργο με τη βοήθεια του κόσμου. Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά εάν μείνουμε σε αυτά.

Εάν έχει οριστεί ημερομηνία για νέες εκλογές:

Δεν έχουμε καθορίσει ημερομηνία, θα συζητήσουμε και θα ανακοινώσουμε. Έχουμε πάρει εντολή από τα μέλη να παραμείνει η Διοίκηση μέχρι το τέλος της θητείας της. Η διαδοχή δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Με τόσα που γίνονται όμως, κάποιος θα σκέφτεται 2 και 3 φορές πριν ρθει να βοηθήσει. Αν δεν υπάρχει ηρεμία δεν μπορείς. Οι περισσότεροι που είναι στο Δ.Σ. έχουν προσωπικές εγγυήσεις σε δάνεια, δουλεύουν αυθημερόν και είναι άδικο να υπάρχει στόχευση.

Για το πως συνεχίζουν:

Πρόθεση είναι να πορευτούμε τώρα με το μοντέλο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Όσον αφορά την εφορία ποδοσφαίρου, θα έχει συνέχεια με άλλο άτομο της διοίκησης (στη θέση Χ.Τσαγγάρη). Έχουμε υποχρεώσεις και η ζωή δεν σταματά. Θα ήταν έγκλημα να φεύγαμε όλοι. Πρέπει σιγά σιγά να έρθει η διάδοχη κατάσταση, και μακάρι να βρεθούν τα άτομα που θα πάρουν το σωματείο πιο κάτω.

Για τα μεταγραφικά:

Ο προπονητής ήθελε να δει το ρόστερ και να αποφασίσει. Πέρασε και το φιλικό και θα δώσει μία έκθεση για το πως πορευόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν.