Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περάσαμε, αλλά μπαλίτσα δεν είδαμε

Περάσαμε, αλλά μπαλίτσα δεν είδαμε


Μια μέτρια έως κακή ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αποσπώντας ισοπαλία από τον Άρη με 1-1. Ο προπονητής της ομάδας μας έκανε πάρα πολλά πειράματα, κάτι που είχαν σοβαρό αντίκτυπο στην λειτουργία της ομάδας. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ τα πάντα τελείωσαν, η αλήθεια είναι όμως πως ούτε μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Άρης δημιούργησε αρκετές φάσεις και πήρε τελικά αυτό που άξιζε ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.

Α’ ημίχρονο

Στην καλύτερη μέτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά μπήκε στα αποδυτήρια με το σκορ 0-2 υπέρ της. Στο 6′ ο Μορέιρα έκανε καλή επέμβαση σε τετ α τετ του Οκόγιε από πλάγια. Απάντησε ένα λεπτό αργότερα ο Αλαμπί με σουτ από τη περιοχή που απέκρουσε ο Κόβατς. Στο 24′ ο Χάκολα έφυγε μόνος μετά από λάθος του Σερφά, όμως ο Αλαμπί τον πρόλαβε. Δυο λεπτά αργότερα, μεγάλη φάση για τον Άρη, με το Κωνσταντίνου να κάνει κεφαλιά μέσα από τη περιοχή, λίγο άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να συνέρχεται και στο 31′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ασσίς να σουτάρει άουτ μέσα από τη περιοχή. Η επόμενη φάση έφερε και το γκολ. Ασσίς και Λέο άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα, ο Βραζιλιάνος έβγαλε μπαλιά προς τον Πλατινί και ο Ολίβα στην προσπάθεια του να αποκρούσει πέτυχε αυτογκόλ. Επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 44, με το Ρουσιά να σεντράρει και τον Πλατινί να κάνει αφύλακτη κεφαλιά, άουτ. Μελανό σημείο του ημιχρόνου, ο τραυματισμός του Ασσίς που έφερε την αντικατάσταση του από τον Ρουσιά.

Β’ ημίχρονο

Με αλλαγή Αλίπιο αντί Πλατινί και ένα σουτ του Σερτζίνιο που έφυγε άουτ ξεκίνησε το ημίχρονο. Η απάντηση του Άρη ήρθε γρήγορα με σουτ του Γιούσεφ που πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Χάκολα μέσα από τη περιοχή στο 53′. Και οι δύο φάσεις προήλθαν από αβίαστα λάθη. Στο 59′ μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ρουσιάς έκανε υπέροχη ενέργεια, έβγαλε το Γκικίεβιτς φάτσα με τον Κόβατς, η πλάσα όμως δεν ήταν καλή και αποκρούστηκε. Στο 64′ μεγάλη φάση αυτή τη φορά για τον Άρη, με το Κωνσταντίνου να μπαίνει στη περιοχή και να πλασάρει άουτ. Στο 71′ ένα πολύ καλό σουτ του Μαργκάσα αποκρούστηκε από τον Κόβατς. Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά, άλλα δυο σουτ από τον Γιούσεφ και τον Οκόγιε πέρασαν άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Άρης ισοφάρισε με τον Νταβίντε, μετά από περιπετειώδη φάση.

Συμπερασματικά

Η ουσία είναι η πρόκριση, αν πούμε όμως πως δεν μας προβλημάτισε η απόδοση θα είμαστε ψεύτες. Ο προπονητής μας μαθαίνει ακόμα την ομάδα και μάλλον θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Δυσκολευόμαστε πάντως να αναφέρουμε διακριθέντα και ελπίζουμε πως την Κυριακή θα είναι αλλιώς τα πράγματα. Πραγματικά κακή εμφάνιση, με τον Άρη να έχει περισσότερες τελικές από εμάς. Αν είναι δυνατόν.