Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πράσινα προϊόντα

Τα πράσινα προϊόντα


Στηρίζουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα, δυναμώνουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ! – Δελτίο τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα

Δύο προϊόντα έχει λανσάρει στην αγορά το Σωματείο μας, από την πώληση των οποίων είναι δυνατό να εισπραχθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, που θα καλύπτει μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού.

Η αρχή είχε γίνει με το ΟΜΟΝΟΙΑ Energy Drink, το οποίο «αγκαλιάστηκε» από τον κόσμο και ήδη έχει φέρει έσοδα στο Σωματείο μας. Από την περασμένη Δευτέρα έχει αρχίσει η διανομή και του νερού ΟΜΟΝΟΙΑ, με στόχο να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Στα πλάνα του Σωματείου μας είναι η δημιουργία επιπλέον προϊόντων, μέσα από τα οποία οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπορούν να στηρίζουν οικονομικά το Σωματείο μας, χωρίς επιπλέον κόστος. Είναι απόλυτα εφικτός στόχος για την ομάδα μας, να φτάσει στο σημείο να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού της, μέσα από τα δικά της προϊόντα.

Ο όγκος των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει αποδεδειγμένα καταστήσει το brand name του Σωματείου μας ένα από τα ισχυρότερα στην Κύπρο, κάτι που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Στηρίζουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα, δυναμώνουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες αποταθείτε στα τηλέφωνα:
– Για το energy drink: 99491812
– Για το νερό: 22498150 (ώρες 07:30 – 15:30)