Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτσι προέκυψε ο Γκαράι

Έτσι προέκυψε ο Γκαράι


Παρακολουθήσαμε για λίγο το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Χιχόν, θέλοντας να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον Ισπανό Λόπεθ Γκαράι. Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ της Χιχόν είναι πως ο παίκτης για άγνωστο λόγο μένει από τον προπονητή του εκτός αποστολής στα τελευταία ματς της ομάδας. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 24 Νοεμβρίου, από τότε μένει εκτός αποστολής.

Ο παίκτης πριν από 5 ημέρες παραχώρησε συνέντευξη και δήλωσε ότι: “Εδώ και πέντε βδομάδες δεν μπαίνω στη λίστα, ωστόσο είμαι δυνατός, δουλεύω σκληρά, προπονούμε από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο και περιμένω για την απόφαση του προπονητή. Πρέπει να είμαι συνεχώς έτοιμος καθώς όταν πάρω την ευκαιρία, δεν δέχομαι να αποτύχω”.

Αυτά δήλωνε ο παίκτης πριν από τον αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου, ενώ άτομα από τον κύκλο του έλεγαν πως είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνει στον Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ και πως εάν δεν αγωνιστεί και τώρα που υπάρχουν απουσίες, μάλλον θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γκαράι στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Τενερίφη και πάλι δεν κλήθηκε να αγωνιστεί και έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να ζητήσει όπως του επιτραπεί να βρει ομάδα. Πιθανόν ο ίδιος ο παίκτης να επικοινώνησε με τον Άνχελ Λοτίνα, αφού ο Ισπανός χθες ενημέρωσε τους διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως τον ενδιαφέρει ο 33χρονος μέσος και ξεκίνησε προσπάθεια για να αποκτηθεί υπό τη μορφή δανεισμού.

Ο Ισπανός μέσος, πριν από την απόφαση του τεχνικού της Χιχόν, είχε αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια, όλα στην αρχική ενδεκάδα των “Rojiblancos”.