Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλίπιο: “Πιο γρήγορα με την μπάλα”

Αλίπιο: “Πιο γρήγορα με την μπάλα”


Φιλοξενούμενος στο PostGame της PrimeTel ήταν ο Αλίπιο. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στο γκολ του σήμερα, λέγοντας πως δεν φοβάται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ όπως είπε.

Για το γκολ του
Μου αρέσει να αγωνίζομαι υπό πίεση, πήρα την πρωτοβουλία, ήμουν τυχερός και σκόραρα. Στην Βραζιλία μας μαθαίνουν από μικρούς να έχουμε υπευθυνότητα, να μην φοβούμαστε, και όταν μεγαλώνουμε δεν έχουμε πρόβλημα.

Για τον σημερινό αγώνα
Είχαμε τον έλεγχο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίζουμε πιο γρήγορα με την μπάλα, για να παίζουμε γρήγορα και να δημιουργούμε χώρους. Όπως τον αγώνα με τον Απόλλωνα, στο 2ο μέρος μπήκαμε δυνατά. Έτσι πρέπει να ξεκινάμε από την αρχή, για να μην δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.

Για τον αγώνα με τη ΑΕΛ
Πρέπει να το νικήσουμε για να μην αυξηθεί η διαφορά. Είναι παιχνίδια που δίνουν τίτλους αυτά.

Για τη θέση που τον χρησιμοποιεί ο κος Λοτίνα
Μου αρέσει να είμαι κοντά στην περιοχή, είμαι καλύτερος πιστεύω σε αυτή τη θέση. Στο 4-3-3 αυτή είναι η θέση μου.

Για την καριέρα του
Είχα δύσκολη περίοδο, είχα κακή τύχη, αλλά πρέπει να παλέψω για το όνειρο μου. Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ για την ευκαιρία που μου δίνει. Το καλοκαίρι έφτασα σε σημείο να σκέφτομαι να σταματήσω. Τα όνειρα μου είναι όπως κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε μεγάλο πρωτάθλημα και σε διεθνή κύπελλα.