Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυξημένες οι ευθύνες τους, με το νέο έτος!

Αυξημένες οι ευθύνες τους, με το νέο έτος!

img_3796


Ο όρος “εσωτερική μεταγραφή” γενικά μας εκνευρίζει και προσπαθεί να ωραιοποιήσει συνήθως το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα. Όταν όμως οι ποδοσφαιριστές υπό συζήτηση έχουν αποδείξει την αξία τους επανελειμμένα όπως οι Εφραίμ και Λεάντρο, τότε μπορούμε να ελπίζουμε πως μπορούν να εξελιχθούν σε τέτοιες μεταγραφές.

Εφραίμ και Λεάντρο, ο κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν δώσει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αυτά που μπορούν. Για τον Εφραίμ το θέμα ήταν καθαρά ο τραυματισμός. Όσο ήταν υγιής, ανέβαζε την ουσία της ομάδας κατακόρυφα και την έκανε πιο επικίνδυνη. Δυστυχώς όμως η ομάδα τον στερήθηκε στο τέλος του γύρου. Η περίπτωση του Λέο ήταν διαφορετική. Πέρσι ήταν πραγματικά εξαιρετικός, έτρωγε το γήπεδο με το κουταλάκι. Φέτος για λόγους καθαρά ψυχολογικούς (σήριαλ συμβολαίου, τραυματισμός, περιβραχιόνιο) δεν κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό.

Νωρίς νωρίς μέσα στο 2014, Εφραίμ και Λεάντρο θα επιστρέψουν στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι ευθύνες τους είναι αυξημένες και καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα να περάσει με επιτυχία τον δύσκολο Γεννάρη. Η απόδοση τους θα είναι καθοριστική και ελπίζουμε πως θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες.