Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν ήταν εμφάνιση αντάξια του ονόματος της ομάδας

Δεν ήταν εμφάνιση αντάξια του ονόματος της ομάδας


Κριτική σε ένα άνθρωπο που ήρθε πριν 10 μέρες στην ομάδα και ακόμα μαθαίνει το ρόστερ του, δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη. Όπως είπε και ο ίδιος προσπαθεί ακόμα να δώσε και να πάρει πληροφορίες. Είναι και η ψυχολογία στο ναδίρ πλέον και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Ευθύνες έχουν προφανώς όλοι.

Κάποια πράγματα όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να τα πούμε. Η ομάδα χθες το βράδυ ήταν απαράδεκτη. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι οι ποδοσφαιριστές λόγω της βαριάς ήττας από τον Απόλλωνα είναι και ταρακουνημένοι και αγχωμένοι, είναι φυσιολογικό. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε πως παίκτες, προπονητές, συμβούλιο και κόσμος πρεσβεύουμε την μεγάλη ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η εμφάνιση δεν ήταν αντάξια του ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο τέλος της ημέρας μπορεί αυτό να μην σημαίνει και τίποτα, όμως δεν πρέπει άλλο να κρυβόμαστε, για να γίνει αυτό, για να διαγραφεί η χθεσινή εμφάνιση καθώς και αυτή που της προηγήθηκε πρέπει να αλλάξουν άρδην κάποιες καταστάσεις. Για αυτό κύριε Λοτίνα, κριτική δεν σας κάνουμε γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά ελπίζουμε να έχετε ήδη αντιληφθεί πως έχετε πολλά να διορθώσετε.