Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Διπλό” και καλύτερο πρόσωπο

“Διπλό” και καλύτερο πρόσωπο


Νίκη… πάση θυσία θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ που ταξιδεύει αύριο στη Λεμεσό για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Οι πράσινοι βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο και μόνο με τρίποντο μπορούν να ελπίζουν στο πρωτάθλημα.

Ο Άνχελ Λοτίνα, προετοίμασε την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, δουλεύοντας κυρίως στην ομαδική τακτική αφού εκτός από τους τρεις βαθμούς ζητούμενο είναι ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Τελευταία προπόνηση για τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Γέρι και το βάρος έπεσε στα τελειώματα φάσεων και στις στατικές φάσεις.

Με το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή. Μέσα για πρώτη φορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Φερναντές και Σερτζίνιο. Ο πρώτος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Εφραίμ, Ζοάο Πάουλο και ο τιμωρημένος Σκαραμοτσίνο.

Η αποστολή: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Χοσέ Θερβέρα, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Γκανίου Ατάντα, Σοφιάν Σερφά, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Λεάντρο, Σερτζίνιο, Τόνι Τέιλορ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νούνο Ασίς, Ρικάρντο Φερνάντες, Χάρης Κυριάκου, Τζαστίν Μενγκόλο, Λούκας Γκικίεβιτς και Μπραντάο Αλίπιο.