Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εγκληματικά λάθη και καληνύχτα

Εγκληματικά λάθη και καληνύχτα


Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και είπε αντίο στις όποιες ελπίδες για τον τίτλο. Η ομάδα μας, μπήκε καλά στο παιχνίδι, όμως πλήρωσε για άλλη μια φορά τα λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Αναζητείται πλέον στόχος για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού για τίτλο δεν μπορούμε να μιλάμε.

Α’ ημίχρονο

Εκπλήξεις από το Λοτίνα, που έπαιξε με τον Ασσίς “κρυφό εννιάρι”. Από την άλλη ο Πέτεφ έκανε το αναμενόμενο και πίεσε τους πιο ανεπαρκείς παίκτες μας στα αριστερά της άμυνας. Στο 2′ ο Πλατινί μπήκε απειλητικά στην περιοχή, όμως ο Ουόν απέκρουσε την πάσα προς τον μόνο Ασσίς. Στο 10′ σέντρα του Ασσίς, στην πορεία της μπάλας ο Φερνάντες, όμως ο Φεγκρούς πρόλαβε το Σκέμπρι. Στο 12′ η πιο μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Φερνάντες έκανε εξαιρετικό φάουλ, ο Σερφά έκανε δυνατή κεφαλιά και ο Φεγκρούς απέκρουσε. Στην επαναφορά ο Αλαμπί έκανε σουτ που πήγαινε προς τα δίκτυα, όμως ο Σερφά έκοψε τη μπάλα όντας και σε θέση οφσάιντ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και στο 20′ ο Πλατινί βρήκε τον Σκέμπρι που αντί να δώσει με την πρώτη στον μόνο Ασσίς προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και αποκρούστηκε. Από κει και μετά η ΑΕΛ ανέβηκε χωρίς να μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Τελικά στο 33′ ο Αλαμπί έδωσε έτοιμο γκολ στο Μοντέιρο. Εντελώς μόνος έκανε κεφαλιά προς την εστία μας, έβγαλε μόνο το Μοντέιρο που νίκησε τον Μορέιρα. Μέχρι το τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Β’ ημίχρονο

Με δυο αλλαγές ξεκίνησε το ματς ο Λοτίνα, με ξεκάθαρο στόχο να κτυπήσει το παιχνίδι, με τους Γκικίεβιτς και Σερτζίνιο να αντικαθιστούν τον αρνητικό Θερβέρα και τον Πλατινί. Μόλις στο 50′ όμως οι όποιες ελπίδες έγιναν πιο λίγες, αφού ο Καλουντζέροβις με κεφαλιά, νίκησε τον Μορέιρα και έγραψε το 2-0. Αυτή τη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε άμεσα. Στο 53′ ο Ασσίς έδωσε στον Φερνάντες που δεν πρόλαβε να βγάλει στο μόνο Γκικίεβιτς. Στο επόμενο λεπτό, ίδιο πρωταγωνιστές, ο Φερνάντες έκανε το σουτ, πριν όμως ο Γκίκι σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα, παρενέβει ο Καρλίτος. Τελικά το γκολ ήρθε στο 60′, όταν ο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κτύπησε στο τοίχος και έφυγε πίσω από την άμυνα και ο Γκικίεβιτς έκανε το 2-1 με προβολή. Στο 73′ ο Ασσίς έκανε δυνατό σουτ και ο Φεγκρούς απέκρουσε ασταθώς, στην επαναφορά ο Αλίπιο έκανε κεφαλιά και ο Φεγκρούς απέκρουσε σταθερά. Στο 75′ ο Φεγκρούς απέκρουσε νέο σουτ αυτή τη φορά του Σερτζίνιο και στο 89, ο Τράττος έδωσε τέλος στο παιχνίδι. Ο Ιμπντατελάι έκλεψε από τον Ασσίς, μπήκε στη περιοχή και κτύπησε στον Σερφά που είχε πλάτη, ο Τράττος ανακάλυψε πέναλτι και ο Μοντέιρο σκότωσε το παιχνίδι.

Συμπερασματικά

Το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο, ο Καρλίτος έπρεπε να είχε δεχθεί κόκκινη, τα πραγματικά προβλήματα όμως είναι μες την ΟΜΟΝΟΙΑ και χρήζουν άμεσης διόρθωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε δώρο τη νίκη με τα εγκλήματα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της, είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου και καλά κάνει να πάρει τουλάχιστον δραστικές αποφάσεις.