Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκείνες οι συστάσεις της Δικαστικής τί έγιναν;

Εκείνες οι συστάσεις της Δικαστικής τί έγιναν;

ace396ffae6a43059d15aad52db2aeb6_w639_h432_sc


Από την πρώτη στιγμή της απόφασης της ΚΟΠ μετά τη γνωμάτευση του επικεφαλή πειθαρχικού εισαγγελέα, ήταν ξεκάθαρο και στον πιο αδαή πως κάτι δεν πάει καλά. Σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν λεπτομέρειες και πληροφορίες προς τα έξω για τα “τρικς” με τις ημερομηνίες. Χαρακτηριστικά παραθέτουμε άρθρο από τη σελίδα oparatiritis.com καθώς και άρθρο από τη στήλη κεντρί.

Την ίδια μέρα, στις 31 Δεκεμβρίου δηλαδή, άρθρο επίσης από την ιστοσελίδα oparatiritis.com μας ενημέρωσε πως η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, όχι μόνο διαφώνησε με την απόφαση της ομοσπονδίας, αλλά ετοιμαζόταν να αποστείλει και συστάσεις στην ομοσπονδία να συμμορφωθεί. Οι πληροφορίες της μέρας έλεγαν ότι η Δικαστική θα έκανε χρήση του δικαιώματος που της παραχωρεί το άρθρο 13 του καταστατικού και θα έκανε επισήμως συστάσεις. Μάλιστα η ιστοσελίδα gsports.co έγραψε ότι η επιστολή απεστάλη! Για την κόντρα μάλιστα μεταξύ Δικαστικής και ΚΟΠ, έκανε αναφορά και η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy.

Δύο μέρες μετά την 31η Δεκεμβρίου, ημέρα που η Δικαστική διαφώνησε και μία μόλις μία πριν το παιχνίδι μεταξύ Αποέλ και ΑΕΛ, η ΚΟΠ δεν έχει εκδόσει καμία ανακοίνωση με την οποία αποσύρει την απόφαση της, ούτε έχει διαφοροποιήσει την απόφαση μεταφοράς του αγώνα. Στο μεταξύ το Αποέλ συνεχίζει να πουλάει κανονικά εισιτήρια για το ματς, παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιστολή στάληκε και σε αυτό για αυτό ρωτάμε ευθέως: κύριοι στην ΚΟΠ και το Αποέλ, τελικά ήρθαν ή δεν ήρθαν συστάσεις προς εσάς από την Δικαστική; Και τι απαντάτε σε αυτές, αν δεν έχετε ήδη απαντήσει;