Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενδεχόμενο σερί, δεν λύνει τα υπόλοιπα

Ενδεχόμενο σερί, δεν λύνει τα υπόλοιπα

20n_ael_sak_030213


Φυσιολογικό είναι, αφού μιλάμε για ποδόσφαιρο, η ψυχολογία και η κρίση των οπαδών να περνάει μέσα από το γήπεδο. Όσο κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε ευχαριστημένοι, λογικό είναι. Σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ όμως, έχουμε σπρώξει πολλές φορές τα προβλήματα κάτω από το χαλί, λόγω ενός σερί από νίκες. Αν το κάνουμε και αυτή τη φορά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Αν έρθει το σερί από νίκες, που πρέπει και μακάρι να έρθει, είναι προφανώς καλοδεχούμενο. Θα μας βοηθήσει όλους να ηρεμήσουμε και να δούμε ψύχραιμα κάποιες καταστάσεις. Δεν πρόκειται όμως να λύσει τα προβλήματα μας, γιατί αυτά είναι πολύ βαθύτερα και χρειάζονται τομές για να διορθωθούν, θυμίζουμε άλλωστε τα περσινά κατορθώματα.

Η ομάδα πρέπει να αρχίσει και να συνεχίσει να κερδίζει. Όλοι μας όμως πρέπει να δουλεύουμε προς δυο κατευθύνσεις: προς τα κριτήρια του Μαρτίου και προς την αλλαγή μέσω της εκλογικής συνέλευσης λίγο μετά από αυτά. Ακόμα και πρώτους να μας βρει η συνέλευση, δεν αλλάζει κάτι και ας μην αφήσουμε τη σκόνη να ξαναμπεί κάτω από το χαλί.