Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κακή ΟΜΟΝΟΙΑ, νίκη με το στανιό…

Κακή ΟΜΟΝΟΙΑ, νίκη με το στανιό…


Μια κακή ΟΜΟΝΟΙΑ για 90 λεπτά, πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Άρη κερδίζοντας με 1-0. Δεν βρήκε ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που έπαιζε κύπελλο, γιατί 2 πέναλτι σε πρωτάθλημα δεν θα της δοθούν ποτέ.

Α ημίχρονο

Κακή η ΟΜΟΝΟΙΑ πέταξε ένα 45λεπτο στο κάλαθο των αχρήστων. Μετά από κάποιες προϋποθέσεις που δεν έφεραν φάση, στο 15 ο Γκικίεβιτς κέρδισε πέναλτι. Εκτελεστής ο ίδιος αλλά ο Κόβατς απέκρουσε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε το παιχνίδι και έκανε κάποια σουτ, αλλά ουσιαστικά ήταν ακίνδυνη. Στο 28′ μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει εις διπλούν ο Μπρουκς για να μην μείνει πίσω στο σκορ. Πρώτα απέκρουσε τετ α τετ του Οκόγιε και στη συνέχεια κεφαλιά του Ρέις. Μέχρι το τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρήκε ρυθμό και μόνο 1 σουτ του Ασσίς το 38 ανησύχησε κάπως τον Κόβατς. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Β ημίχρονο

Το ίδιο κακή με το πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ απλά ευστόχησε στο πέναλτι της. Στο 50′ ο Μαργκάσα έκανε καλό σουτ, μόλις άουτ. Η επόμενη φάση ήρθε ξανά με το Ρενάτο να πιάνει ένα σουτ 10 λεπτά αργότερα, με το Κόβατς να αποκρούει σε κόρνερ. Ο Άρης απάντησε στο 66 με κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ. Στο 72 ο Πλατινί καθυστέρησε και δεν έδωσε στον μόνο Αλίπιο ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μαργκάσα έκανε καλή ενέργεια με το σουτ του να κοντράρει. Τελικά στο 79′ ο Αλίπιο ανατράπηκε στη περιοχή και ο Αναστασίου έδωσε νέο πέναλτι. Εκτελεστής ο παθόν και 1-0. Στο 86′ Ασσίς και Αλίπιο έπαιξαν το 1-2 όμως αμυντικός πρόλαβε τον Νούνο. Στο 90′ ο Αλίπιο έφυγε στον αιφνιδιασμό μετά από πάσα του Πλατινί, όμως ο Κόβατς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του.

Συμπερασματικά

Έτσι δεν πάμε πουθενά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν προβλεπτή και ανούσια. Την Κυριακή παίζουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα κι αν εμφανιστούμε έτσι, θα του πούμε αντίο.