Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Κρατάμε μόνο την πρόκριση» (video)

«Κρατάμε μόνο την πρόκριση» (video)

ma_06351


Μόνο την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου κρατάνε από τον αγώνα με τον Άρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που προβληματίστηκαν από την εμφάνιση της ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα, εκ μέρους της ομάδας μας, μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου.

Για την πρόκριση:

Είναι γεγονός πως αυτό που θέλαμε ήταν η πρόκριση και το πήραμε. Το κρατάμε αυτό, ασφαλώς όλοι όμως περιμέναμε καλύτερη εικόνα και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος. Δικαιολογίες για την εικόνα μπορούμε να βρούμε αλλά δεν υπάρχει λόγος. Το σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση και το ουσιώδες είναι το πως θα παίξουμε με την ΑΕΚ. Θέλουμε να δούμε μια ομάδα που θα παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και θα πάρει τη νίκη. Στο γήπεδο θα δείξουμε που είμαστε και εάν μπορούμε να μείνουμε εκεί κοντά.

Για το Νούνο Ασσίς:

Ο Νούνο ένιωσε μια ενόχληση. Είναι έμπειρος έτσι ζήτησε αλλαγή για να μην επιβαρύνει τη κατάσταση του. Θα δούμε αύριο πως είναι.

Για τις μεταγραφές:

Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο καθώς μιλάμε για μεταγραφές. Ο προπονητής έψαξε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε αλλά μέχρι στιγμής δεν το βρήκε για να πούμε πως έχουμε κάτι να πούμε.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις: