Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κυκλοφορεί το νερό ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυκλοφορεί το νερό ΟΜΟΝΟΙΑ


Στη διάθεση του Ομονοιάτη, άλλο ένα προϊόν. Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Νερό… στο όνομά σου! Από σήμερα το Σωματείο μας προσθέτει στα δικά του προϊόντα και το νερό ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο θα συνοδεύει τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ στην καθημερινότητά του.

Το νερό ΟΜΟΝΟΙΑ τίθεται από σήμερα στην διάθεση των φίλων του Σωματείου μας, καθώς η διανομή του θα ξεκινήσει από σημεία πώλησης στη Λευκωσία και σταδιακά θα φτάσει σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις.

Ο κόσμος της ομάδας μας μπορεί – χωρίς επιπλέον κόστος – να στηρίζει επί καθημερινής βάσης οικονομικά το Σωματείο μας, αγοράζοντας το νερό ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ισχυρό brand name της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εγγυάται την επιτυχία και αυτού του επιχειρηματικού εγχειρήματος, όπως έχει γίνει και με το ΟΜΟΝΟΙΑ energy drink.

Το πλασάρισμα στην αγορά του νερού ΟΜΟΝΟΙΑ εντάσσεται στα πλαίσια της μεθοδικής προσπάθειας που γίνεται με στόχο τη δημιουργία μίας σταθερής πηγής εσόδων για το Σωματείου μας, μέσα από δικά του προϊόντα, η οποία θα καλύπτει σημαντικό μέρος του ετήσιού του προϋπολογισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στο τηλέφωνο: 22498150 (ώρες 07:30 – 15:30). Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα σημεία πώλησης του νερού ΟΜΟΝΟΙΑ”.