Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λογικά τελευταία, αλλά ποτέ μην πεις ποτέ

Λογικά τελευταία, αλλά ποτέ μην πεις ποτέ


Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Άλεξ Ρούμπιο. Ήδη η Σεβίλλη ανακοίνωσε επίσημα πως ο παίκτης πάει στη Κύπρο ενώ και ο ίδιος ο Ρούμπιο αποχαιρέτισε χθες τους φίλους και συμπαίκτες του. Αυτό που απομένει ουσιαστικά είναι να έρθει Κύπρο, να βάλει υπογραφεί και να φωτογραφηθεί με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Ρούμπιο θα είναι η τρίτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Γεννάρη, μετά τους Φερνάντες και Σερτζίνιο και κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία. Είναι γνωστό πως ο Λοτίνα εισηγήθηκε την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου, κάνοντας μάλιστα και προσωπικές επαφές με συγκεκριμένους παίκτες. Αυτές δεν τελεσφόρησαν και με δεδομένο ότι είμαστε στη τελευταία μέρα των μεταγραφών και χωρίς ιδιαίτερο βαλάντιο να διαθέσουμε, φαντάζει δύσκολο να έρθει άλλος παίκτης.

Βέβαια την τελευταία μέρα, γίνονται συνήθως οι μεγαλύτερες εκπλήξεις σε μια μεταγραφική. Παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν εντείνουν την πίεση και ομάδες που ψάχνουν για παίκτες, επιχειρούν κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Αν βρεθεί κάτι καλό και προσιτό λοιπόν μέσα στις επόμενες ώρες, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.