Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέχρι τον Απρίλιο, έχουμε δουλειά

Μέχρι τον Απρίλιο, έχουμε δουλειά

img_4646


Δεν μας αρέσει που το λέμε, αλλά για φέτος, το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Με τόσα προβλήματα που έχει το σωματείο, προέχει να τεθούν οι βάσεις για ένα πιο αισιόδοξες μέρες. Προφανώς θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια κάθε τμήματος, άλλωστε η ψυχολογία μας επηρεάζεται από τα αποτελέσματα, πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο της παράδοσης ενός συμπληρωμένου φακέλου για τα κριτήρια, αλλά και της εξασφάλισης ενός καλύτερου αύριο μέσω των εκλογών.

Η εκλογική συνέλευση όπως φαίνεται θα διεξαχθεί περί τα μέσα Απριλίου. Παρότι υπήρξαν αντιδράσεις από τη μη σύγκλιση εκλογών άμεσα, θεωρούμε πως ο Απρίλιος ήταν με βάση τα δεδομένα ενδεδειγμένη επιλογή. Πρώτον γιατί δεν θα επηρεάσει τα κριτήρια Μαρτίου, δεύτερον γιατί δίνεται χρόνος σε όποιον επιθυμεί να διεκδηκήσει είσοδο του στο συμβούλιο είτε με συνδυασμό είτε ανεξάρτητος να οργανωθεί, τρίτον γιατί δίνεται χρόνος να γραφτούν νέα μέλη και τέλος γιατί είναι αρκετά νωρίς, ώστε να μην επηρεάζεται ο προγραμματισμός για του χρόνου.

Μέχρι τον Απρίλιο έχουμε πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Όποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται είτε σαν μέλη είτε σαν υποψήφιοι, καλούνται να βγουν μπροστά.