Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αλλαγές το πλάνο

Με αλλαγές το πλάνο

img_0071


Αναγκαστικά αλλαγμένη θα παρατάξουν την εντεκάδα οι Κάσερες και Στάροβλαχ στο Παραλίμνι. Από τις 21 Δεκεμβρίου που η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε την Ανόρθωση, έχει αποχωρήσει ο Σοάρες, αποβληθεί ο Σκαραμοτσίνο, ενώ έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών οι Αντράντε και Γκικίεβιτς.

Είναι λοιπόν βέβαιο πως και οι 3 γραμμές της ομάδας θα είναι αλλαγμένες. Βέβαιοι αυτή τη στιγμή θεωρούνται οι Μορέιρα στο τέρμα, Κυριάκου δεξιά, Σερφά στο κέντρο της άμυνας, Λεάντρο-Ασσίς στον άξονα καθώς και ο Σκέμπρι είτε στο φτερό είτε στην κορυφή της επίθεσης. Μόλις 6 από τους 11 και οι άλλες 5 θέσεις θα εξαρτηθούν από τη τακτική.

Πιθανότερο σενάριο πάντως είναι παρτενέρ του Σερφά να αποτελέσει ο Αλαμπί (τη θέση κτυπάει και ο Εμπέμπα), αριστερά να αγωνιστεί ο Ρενάτο Μαργκάσα και στον άξονα να συμπληρώσει την τριάδα ο Αγκουϊάρ. Στην επίθεση τώρα, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει ο Γιώργος Εφραίμ, καθώς και να ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Τζάστιν Μεγκόλο. Δεν αποκλείεται πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνιστεί με το Σκέμπρ κορυφή και στα πλάγια να παίξουν Εφραίμ και Πλατινί.