Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ανέβει, να κερδίσει

Να ανέβει, να κερδίσει

ma_06353


Στο παρελθόν ανήκει ο αγώνας κυπέλλου με τον Άρη, αλλά και η κλήρωση της προημιτελικής φάσης που έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα. Η προσοχή όλων μας και κυρίως των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τημ, στρέφεται πλέον στην ΑΕΚ, με το στόχο να είναι ξεκάθαρος και διπλός.

Το πρώτο κομμάτι του αφορά βεβαίως τους βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πάση θυσία να κερδίσει, για να αφήσει 10 βαθμούς πίσω της την επόμενη αντίπαλο της, αλλά και για να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στις 5 ομάδες που κυνηγάει. Κάποιες από αυτές παίζουν μεταξύ τους, έτσι ενδεχόμενη νίκη μπορεί να μας φέρει και πιο κοντά.

Από κει και πέρα, σημαντικό είναι να βελτιωθεί και η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα. Κόντρα στον Άρη οι δοκιμές και τα πειράματα είχαν σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να φύγει απογοητευμένος από το γήπεδο, λόγω της απόδοσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι κατανοητό πως ο προπονητής θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, όμως είναι σχεδόν Φεβρουάριος και λογικό είναι να ζητάει και ο κόσμος καλύτερες εμφανίσεις.