Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μιλήσει η ποιότητα στα χαφ

Να μιλήσει η ποιότητα στα χαφ


Μιλάνε όλοι για την ηλικία τους. Φυσιολογικό είναι, αφού οι κολλητοί Ασσίς και Φερνάντες είναι 36 και 35 ετών αντίστοιχα. Θεωρούμε όμως, πως από τη στιγμή που και οι 2 τρέχουν σαν 25άρηδες, προτεραιότητα θα έπρεπε να δίνεται στην ποιότητα τους, γιατί τέτοια δεν έχει καμιά άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Οι δυο τους μαζί με το Μαργκάσα αύριο αναμένεται να αποτελέσουν τον άξονα. Εκεί κρίνεται το παιχνίδι συνήθως στα ντέρμπι για αυτό οι 3 Πορτογάλοι, καλούνται να δείξουν την αξία τους αλλά και πόσο βαράνε τα…κότσια τους. Μπορεί να υστερούν σε δύναμη από τους αντίστοιχους της ΑΕΛ, όμως υπερτερούν σαφώς σε ποιότητα. Τι μένει; Τα τρεξίματα! Ο Μαργκάσα τρέχει ασταμάτητα, θα χρειαστεί όμως βοήθειες και από τους άλλους δύο. Είναι το ματς της χρονιάς, για αυτό Φερνάντες και Ασσίς πρέπει να τα δώσουν όλα.

Σε τέτοια παιχνίδια, μιλάνε οι προσωπικότητες. Με την απόκτηση του Φερνάντες η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε άλλη μια σπουδαία στη μηχανή της. Αυτά όμως στη θεωρία, εκείνο που μετράει είναι η πράξη. Και ελπίζουμε πως εκείνη τη δίψα για την οποία ακούμε από την μέρα απόκτησης του, να τη δούμε και στο γήπεδο. Η ποιότητα στα χαφ μπορεί να κάνει τη διαφορά.