Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι δοκιμές και τα συμπεράσματα

Οι δοκιμές και τα συμπεράσματα

Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο ο Τορτολέρο

Αρκετές δοκιμές έκανε στο σημερινό παιχνίδι ο Άνχεν Λοτίνα, που είδε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους αναπληρωματικούς του ενώ προσπάθησε να βγάλει συμπεράσματα και για τον υπό δοκιμή Τορτολέρο που αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού μέσου.


Ο Ισπανός τεχνικός σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος από το πάθος που είχαν οι νεαροί που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι αλλά και με την απόδοση του Γκανίου Οκούνγκμπε που ήταν νικητής σε όλες τις μονομαχίες στον αέρα. Βέβαια ο Γκανίου χρειάζεται δουλειά με την μπάλα κάτω στα πόδια. Σε αντίθεση με τον Γκανίου, ο Πιέρ Εμπέμπα δεν έδειξε βελτίωση και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Όσον αφορά τον Τορτολέρο, δεν έδειξε κάτι σημαντικό στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε, ενώ φαίνεται να έχει πρόβλημα στη φυσική του κατάσταση και χρειάζεται χρόνο. Ίσως να συνεχίσει τα δοκιμαστικά για ακόμα μερικές ημέρες, αλλά έχουμε την άποψη όσο υπάρχουν σκιές γύρω από τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να έρθει για δοκιμαστικά, μάλλον θα προκαλέσει προβλήματα ενδεχόμενη απόκτησή του.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι (4-2-3-1): Μπρουκς, Εμπέμπα, Γκανίου, Φιλιώτης, Σκαραμοτσίνο,  Τορτολέρο, Σερτζίνιο, Αλίπιο, Τέιλορ, Πλατινί, Μενγκόλο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι (4-4-2): Μπρουκς (64′ Ευαγόρας), Εμπέμπα, Γκανίου, Φιλιώτης, Σκαραμοτσίνο (74′ Χαραλάμπους), Σερτζίνιο (74′ Φερναντές), Λεάντρο, Ρουσιάς, Θεράποντος, Χατζηβασίλης, Μενγκόλο