Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραίτηση τριών μελών και η προσπάθεια των υπολοίπων

Παραίτηση τριών μελών και η προσπάθεια των υπολοίπων

img_0665


Ανακοίνωση του Δ.Σ. που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για παραίτηση και του Χρίστου Τσαγγάρη. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συνεδρίασε σήμερα έκτακτα, για να επιληφθεί των ζητημάτων που προκύπτουν από την παραίτηση τριών μελών του, χθες και σήμερα.

Σημειώνεται ότι χθες υπέβαλε την παραίτησή του το μέλος του Δ.Σ., κ.Νικόλας Χριστοδούλου, ενώ σήμερα ακολούθησε η παραίτηση του προέδρου, κ.Στέλιου Μυλωνά και του β’ αντιπροέδρου, κ.Χρίστου Τσαγγάρη.

Την συνεδρίαση του Δ.Σ. προήδρευσε ο α’ αντιπρόεδρος, Νίκος Χαραλάμπους.

Το Δ.Σ. έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των προαναφερθέντων μελών του Δ.Σ. και ενεργοποίησε τις διαδικασίες ούτως ώστε τα παραιτηθέντα μέλη να αντικατασταθούν με τους επιλαχόντες των τελευταίων εκλογών.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον παραιτηθέντα πρόεδρο, Στέλιο Μυλωνά, τον β’ αντιπρόεδρο, Χρίστο Τσαγγάρη και το μέλος του Δ.Σ., Νικόλα Χριστοδούλου, για τις υπηρεσίες τους προς το Σωματείο.

Η προσοχή του Δ.Σ. επικεντρώθηκε στο να προετοιμαστεί το έδαφος για μία νέα εκλογική συνέλευση, ώστε η διαδοχή να γίνει με τον πιο ομαλό τρόπο. Ταυτόχρονα, να αντιμετωπίσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Σωματείο, με κύριο το οικονομικό, αλλά και αγωνιστικά ζητήματα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ομαδική παραίτηση του Δ.Σ., προτού καλλιεργηθεί το έδαφος για ομαλή διαδοχή, θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την κατάρρευση του Σωματείου και όλων όσων πρεσβεύει.

Τελειώνοντας, καταδικάζουμε τα χτεσινά επεισόδια σε βάρος μελών του Δ.Σ. Οι προπηλακισμοί, οι ύβρεις και η καταστροφή της ιδιωτικής τους περιουσίας, δεν είναι ενέργειες που συνάδουν με την ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ούτε μπορεί το Δ.Σ. να συνεδριάζει, υπό την απειλή επεισοδίων.

Το Δ.Σ. επιθυμεί να τονίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι το Σωματείο έχει σταθερή διοίκηση, η οποία παραμένει στις επάλξεις και πιστή στον αγώνα για διάσωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.