Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαν να μην υπάρχει αύριο

Σαν να μην υπάρχει αύριο

img_7412


Κάθε παιχνίδι δίνει μόνο 3 βαθμούς. Και ο τελευταίος οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, αντιλαμβάνεται ότι η σημασία του αυριανού ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερη. Πρόκειται για παιχνίδι ζωής και θανάτου για την ομάδα μας, ποδοφαιρικά πάντα ομιλώντας. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει, θα κυνηγάει το θαύμα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το σημαντικό βέβαια, δεν είναι να το καταλάβουν οι οπαδοί, αλλά όλοι οι κάτοικοι Ηλίας Πούλλος, αυτοί που κλωτσάνε το τόπι. Οι περισσότεροι από αυτούς, είναι για χρόνια στην ομάδα μας και αντιλαμβάνονται πλήρως πως οτιδήποτε άλλο από την πρώτη θέση, δεν είναι αποδεκτό. Κι αν έρθει η ήττα αύριο, αυτή η θέση θα αποτελεί όνειρο για του χρόνου. Στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Όλο τους το πάθος, όλη τους η θέληση, όλη η δίψα για το πρωτάθλημα πρέπει να βγει στο χόρτο.

Είναι κάποιες στιγμές μες τη σαιζόν που καθορίζουν τη μοίρα σου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ έχει δυο επιλογές: αντιδράει ή περνά το υπόλοιπο της χρονιάς στον αναπνευστήρα, ελπίζοντας για τρελές συγκυρίες για να επανέλθει. Ώρα να δείξουν οι παίκτες από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι.