Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικές επιστροφές για Λοτίνα

Σημαντικές επιστροφές για Λοτίνα


Μετά από καιρό, ξανά σε αποστολή αγώνα βρίσκονται οι Ζοάο Πάουλο Αντράντε και Γιώργος Εφραίμ. Οι δύο παίκτες δύσκολα θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας, όμως είναι θετικό που επιστρέφουν με τον Άνχελ Λοτίνα να ετοιμάζεται να τους χρησιμοποιήσει για λίγο στον αγώνα με την Αλκή. “Δεν είναι έτοιμοι για 90 λεπτά, θα δούμε πως πάει το παιχνίδι και θα κρίνουμε”, δήλωσε χθες ο Ισπανός τεχνικός.

Η προετοιμασία των πράσινων για το αυριανό παιχνίδι (18:00 ΓΣΠ) ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση. Το τεχνικό επιτελείο παίρνει στο ξενοδοχείο 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν Χοσέ, Τέιλορ και Σκάρα. Στο κατάλογο με τα ονόματα και οι Μενγκόλο και Εμπέμπα που γίνεται προσπάθεια να παραχωρηθούν.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μορέιρα, Μπρουκς, Αντράντε, Αλαμπί, Σκέμπρι, Ατάντα, Σερφά, Εμπέμπα, Μαργκάσα, Πλατινί, Λεάντρο, Σερτζίνιο, Εφραίμ, Ρουσιάς, Ασσίς, Φερναντές, Κυριάκου, Μενγκόλο, Γκικίεβιτς και Αλίπιο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική τακτική. Θεραπευτική αγωγή ακολούθησαν οι Χοσέ Θερβέρα και Άντονι Σκαραμοτσίνο, ατομικά προπονήθηκε ο Τόνι Τέιλορ.