Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Της λείπει και φωνάζει…

Της λείπει και φωνάζει…

leo-andrade


Προπονητές δεν είμαστε, έτσι υποδείξεις δεν κάνουμε. Θεωρούμε όμως, πως η απουσία του Ζοάο Πάουλο από την άμυνα φωνάζει και πως δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να το αντιληφθείς. Ελπίζουμε ότι η χρησιμοποίηση του ως αμυντικός χαφ ήταν προσωρινή, όχι γιατί δεν μπορεί να παίξει εκεί για επιτυχία, αλλά γιατί είναι παραπάνω από αναγκαίος στα μετόπισθεν.

Καταρχάς λείπει η ηγετική του μορφή. Είναι ο άνθρωπος που θα μιλήσει στους υπόλοιπους, που θα τους κατευθύνει, που με την εμπειρία του θα κλείσει κάποιες τρύπες και θα κάνει τους συμπαίκτες του να μοιάζουν καλύτεροι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε που σπρώχνει ολόκληρη τη γραμμή.

Επιπρόσθετα, το γεγονός πως η ανάπτυξη της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι ήταν κακή, δεν ήταν άσχετη με το γεγονός πως οι δεν ήταν πίσω ο Αντράντε να ξεκινήσει επιθέσεις. Το είπε άλλωστε και ο Τον Κάανεν, πίεσε τα μπακ μας με γρήγορους επιθετικούς, για να προκαλέσει λάθη. Θα το επιχειρούσε αν δέσποζε η φυσιογνωμία του Πορτογάλου στα μετόπισθεν;