Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι θέλει να ξεχάσει από το 2013 ο Σκέμπρι

Τι θέλει να ξεχάσει από το 2013 ο Σκέμπρι

scembri


Δέκα σημαντικές προσωπικότητες της Μάλτας, μίλησαν για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του 2013 στην καριέρα τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντρέ Σκέμπρι που δήλωσε πως θέλει να ξεχάσει τον αποκλεισμό της ομάδας μας από την Άστρα, στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τη μη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Για τα θετικά του 2013, ο Σκέμπρι λέει:
“Μια από τις καλύτερες στιγμές του 2013 ήταν η νίκη της Εθνικής με 0-1 επί της Αρμενίας, που μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε η εθνική στα εκτός έδρας ματς. Μια άλλη σημαντική στιγμή για μένα, ήταν που ψηφίστηκα ως ο καλύτερος Μαλτέζος παίκτης από την “Gazetta dello Sport”, για τον αγώνα κόντρα στην Ιταλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και η αναφορά από τον Αντρέα Πίρλο στην αυτοβιογραφία του. Επίσης το 2013 έφυγε και ήμουν στο τοπ-3 των σκόρερ στην Κύπρο”.

Για τα αρνητικά της χρονιάς που έφυγε:
“Στις κακές στιγμές, ο αποκλεισμός της ομάδας μου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, από την Ρουμάνικη Άστρα καθώς και ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου. Επίσης ήταν η μεγάλη ήττα της Εθνικής με 6-0 από τη Δανία, αυτή ήταν η χειρότερη μου εμπειρία της χρονιάς”.