Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τους προστατεύουν μέσω των “μεντόρων” τους

Τους προστατεύουν μέσω των “μεντόρων” τους


Ότι το ποδόσφαιρο μας είναι βρώμικο το ξέρουν όλοι. Ότι στην ΚΟΠ και την επιτροπή διαιτησίας όταν είναι να καλύψουν τους δικούς τους και να προστατέψουν τα συμφέροντα τους, έχουν τεράστια φαντασία, το ξέρουν όλοι επίσης. Σήμερα η ιστοσελίδα του sport-fm αποκαλύπτει άλλο ένα τρόπο, που όσοι κάνουν τα χατήρια τους, πέφτουν στα μαλακά. Διαβάστε πιο κάτω και καταλάβετε…

Πηγή: sport-fm.com.cy

 

«Τυχερός» αναμένεται να αναδειχθεί ο Θωμάς Μούσκος. Το «πρωτοποριακό» σύστημα που έχει εισάγει στο χώρο της διαιτησίας ο κύριος Χανς Ρέικβαρτ «ευνοεί» το συγκεκριμένο διαιτητή και διαβάστε τη συνέχεια για να μάθετε το λόγο.


Κάθε διαιτητής έχει το δικό του 
coach που είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση και αξιολόγηση του. Δεν είναι μάλιστα υποχρεωμένος να τον βαθμολογήσει όταν ορίζεται παρατηρητής και συνήθως δεν μπαίνει βαθμολογία με πολλά παραδείγματα να επιβεβαιώνουν το γεγονός.
Ο coach λοιπόν του ΘΩΜΑ ΜΟΥΣΚΟΥ στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΠΟΕΛ ήταν ο κύριος Δημήτρης Δημητρίου ( βλέπε ο παρατηρητής που έπρεπε να αποχωρήσει λόγω ηλικίας αλλά τον κράτησε ο Χανς με τη δικαιολογία αυτής της ιδιότητας) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μπει στον κόπο να βαθμολογήσει τη διαιτησία του αγώνα στο Τσίρειο.


Ευνοείται λοιπόν ο διαιτητής από αυτό το γεγονός ενώ για να είμαστε ΔΙΚΑΙΟΙ πρέπει να πούμε ότι συνέβηκαν και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα στο παρελθόν όπως π.χ δεν βαθμολογήθηκε ο ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΟΥΚΚΑΣ στο ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΡΗΣ αφού παρατηρητής του ήταν ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΝΗΣ ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του coach για τον εν λόγω διαιτητή.