Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τράττο παίξε ίσα!

Τράττο παίξε ίσα!

pic714954


Ο ορισμός του Λεόντιου Τράττου σε ένα ντέρμπι που καθορίζει τη συνέχεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά τα γεγονότα του Πελενδρίου, αποτελεί από μόνος του πρόκληση. Ο πρότερος βίος του συγκεκριμένου διαιτητή ειδικά σε ντέρμπι της ομάδας μας, ενισχύει την άποψη και την εντύπωση πως δεν είναι τυχαίος.

Οι “κακές γλώσσες” στη Λευκωσία λένε πως κάποιοι δυσαρεστήθηκαν από πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου των διαιτητών στην Sportday. Και τον ορίζουν στο σημερινό παιχνίδι με το μαχαίρι στο λαιμό, για να “φέρει εις πέρας την αποστολή”, κόντρα σε μια ομάδα (ΑΕΛ) που επίσης έχει προηγούμενα και πρέπει να συσφίξει τις σχέσεις, μιας και πλέον είναι “δική τους”. Αν είναι θεωρίες συνωμοσίας ή έχουν δόση αλήθειας οι φήμες, θα το μάθουμε μέσα στο γήπεδο, το βέβαιο είναι πως ο ορισμός Τράττου βάζει αχρείαστα λάδι στη φωτιά.

Λεόντιε, έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πράγματα και να στείλεις μηνύματα σήμερα. Παίξε ίσα, παίξε 50-50 και ίσως πείσεις πως δεν σε αγγίζει ούτε το παρελθόν, ούτε οι ψίθυροι. Ο καλύτερος ας κερδίσει, όχι ο πιο δυνατός παρασκηνιακά.