Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (vids)

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (vids)


Ζωντανά στο omonoianews.com η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

  Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη

 

Θα θέλατε να είστε στο πάγκο τη Κυριακή;

Είδα σήμερα τη προπόνηση όμως αύριο πιάνω δουλειά. Θα ήθελα να είμαι, αν ξεπεράσουμε κάποια τυπικά (τα έγραφα) θέματα.

Πόσο καιρό είναι η συνεργασία;

17 μήνες, μέχρι 31/5 του 2015.

Ο κ. Λοτίνα δεν έχει κάνει εισηγήσεις στη διοίκηση; Δεν έχει προτείνει παίκτες; 

Δεν μπορώ εγώ να μιλήσω για κάποιον χωρίς να ξέρω ακριβώς τι έχω. Σίγουρα στην Ισπανία υπάρχουν παίκτες, όμως το χειμώνα είναι δύσκολο παρά το καλοκαίρι. Θέλω να δούμε καλά τι έχουμε και να αποφασίσουμε.

Που πρέπει να βελτιωθείτε και πόσες κινήσεις χρειάζεστε; 

Σας είπα ότι μου άρεσε το ρόστερ που έχουμε. Θα δουλέψουμε στην άμυνα ομαδικά και ατομικά. Θέλω να γίνουμε πολύ δύσκολη ομάδα για όλους τους άλλους. Αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσω κατοχής και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα σας πω αν έρθει κάποιος παίκτης, αυτό θα το μάθετε από τη διοίκηση, είναι λίγο νωρίς ακόμα.

Ξέρετε ποιο είναι το ελ κλάσσικο του κυπριακού ποδοσφαίρου;Ναι με το Αποέλ. Το πρωτάθλημα όμως δεν το παίρνουμε μόνο με το ντέρμπι αλλά με όλα τα παιχνίδια. Δεν θέλω να σκεφτώ τώρα το Αποέλ, έχουμε πολλά παιχνίδια και το κάθε τι στην ώρα του.

Καλωσορίσατε και καλή επιτυχία. Είδατε ήδη την ομάδα σας. Είστε αισιόδοξος πως θα πάρετε το πρωτάθλημα. Είδατε αρκετά παιχνίδια και είστε τόσο αισιόδοξος:

Αυτή την εβδομάδα είδα αρκετά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σϊγουρα ξέρω περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τους άλλους. Είδα ότι έχουμε πολλή ποιότητα στο ρόστερ μας. Θα προσπαθήσω να βάλω κάποιες ιδέες για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Ακολουθούν ερωτήσεις

Λοτίνα: Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ που είστε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και περήφανος, αφού έχω σεβασμό και για τη χώρα και για την ομάδα. Μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη.

Θα αντασποδώσω με πολύ δουλειά, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

 

Τώρα θα μιλήσει ο κος Λοτίνα

Μυλωνάς: Προχωράμε αισιόδοξα και περήφανα όπως αρμόζει στην ιδέα που υπηρετούμε. Πάμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη κορυφή.

Μυλωνάς: Ένα άλλο σημαντικό θέμα ήταν το οικονομικό. Φέραμε προπονητή από τη Πριμέρα Ντιβιζιόν χωρίς να αυξηθεί το μισθολόγιο. Για να τα καταφέρει να δουλέψει πρέπει να βρει τις συνθήκες να το πράξει. Το Δ.Σ θα είναι στο πλευρό του για να έχει ότι χρειαστεί. Πρέπει να έχει τη στήριξη του κόσμου μας και που είμαστε βέβαιοι πως θα βρει.

Μυλωνάς: Από την πρώτη επαφή μας ήταν θετικός και έδειξε πως βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν πρόκληση. Ο νέος μας προπονητής δεν κατέκτησε κάποιο πρωτάθλημα αφού όπως ξέρετε στην Ισπανία δύσκολα το παίρνει άλλος από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Αισιοδοξούμε όμως πως θα καθοδηγήσει το ποιοτικό μας ρόστερ στο πρωτάθλημα.

Μυλωνάς: Η προσπάθεια μας κράτησε 2 εβδομάδες. Θέλαμε προπονητή με παραστάσεις και εμπειρία. Θεωρούμε πως η επιλογή του κ . Λοτίνα είναι πολύ καλή αφού πληρεί τις προϋποθέσεις που είχαμε θέσει. Οι επιτυχίες του, το γεγονός πως αντιμετώπισε τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου καθώς και ότι δούλεψε με σπουδαία ονόματα μας κάνει αισιόδοξους.

Μυλωνάς: Καλή χρονιά. Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που παρουσιάζουμε το κ . Λοτίνα. Πρόκειται για έμπειρο προπονητή που δούλεψε σε ένα από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα του κόσμου μνε επιτυχία. Στις πιο σημαντικές επιτυχίες του καταγράφονται η έξοδος στο Τσ. Λιγκ με τη Θέλτα, το κύπελλο με την Εσπανιόλ και η έξοδος στην Ευρώπη με την Ντεπορτίβο. Είχε και δύσκολες στιγμές όπως κάθε προπονητής.

Χρυσάνθου: Καλό μεσημέρι. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά παραγωγική και γόνιμη. Η διαδικασία είναι απλή, σύντομη τοποθέτηση από τον πρόεδρο και μετά από το κ. Λοτίνα. Θα δεχθούμε αριθμό ερωτήσεων

Σε ρόλο διερμηνέα ο Άλεξ Κάσερες

Αρχίζει σε μερικά λεπτά η παρουσίαση

 Updated : 12:56

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την παρουσίαση του κου Λοτίνα. Γεμάτη η αίθουσα με κάμερες και δημοσιογράφους.

Το omonoianews.com βρίσκεται στο Hilton Park για να σας μεταφέρει ζωντανά την παρουσίαση των Μίγκελ Άνχελ Λοτίνα και Κίκε Αλόνσο. Η παρουσίαση αρχίζει στις 12:45