Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Αγκουιάρ

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Αγκουιάρ

aguiar4


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες και ο Μπρούνο Αγκουιάρ στη συνάντηση που είχε με άτομα της διοίκησης, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας άμεσα. Ο Πορτογάλος ήταν επηρεασμένος από το ψεσινό περιστατικό στο ΓΣΠ, όπου αποδοκιμάστηκε στην αλλαγή του και σήμερα ζήτησε όπως διακοπεί το συμβόλαιο του κάτι που έγινε. Ο Αγκουιάρ ήρθε το καλοκαίρι του 2009 στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κατέκτησε με το τριφύλλι ένα Πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ.

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Μπρούνο Αγκουιάρ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μας, για προσωπικούς λόγους και έτσι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ίδιος δήλωσε στο αντίο του στον Πράσινο Λαό:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο για την στήριξή τους. Η σημερινή δεν είναι ευχάριστη μέρα για ‘μένα. Στα τέσσερα και μισό χρόνια που ήμουν στην ομάδα κατέκτησα τέσσερις τίτλους, οπόταν ήταν μία καλή περίοδος.

Προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήμουν πάντα άριστος επαγγελματίας και σεβάστηκα στο απόλυτο αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Νιώθω περήφανος που αγωνίστηκα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, της οποίας υπήρξα και αρχηγός. Πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μία πολύ καλή θέση στην καρδιά μου και θα την παρακολουθώ στενά.

Θα μου λείψουν όλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το προπονητικό επιτελείο, η ιατρική ομάδα, το προσωπικό, οι φροντιστές, οι συμπαίκτες μου και γενικά όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Όμως αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή.

Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, καθώς και εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μείνετε κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι αυτός ο σύλλογος αξίζει τα πάντα».