Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απέχει από τον επαναληπτικό ο ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας/Αμμοχώστου

Απέχει από τον επαναληπτικό ο ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας/Αμμοχώστου

tsireio4


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/01/2014 ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Φίλες και φίλοι,
Ο Σύνδεσμός μας από την πρώτη στιγμή μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ στο ΓΣΠ στις 24/11/2013 και εξαιτίας των όσων τραγελαφικών βιώσαμε, μεταξύ άλλων, από το “fair play” των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ και προπάντων από τον τερματοφύλακά του Πάνο Κωνσταντίνου, με ανακοίνωσή του πήρε ξεκάθαρη θέση και κάλεσε τον κάθε Ομονοιάτη όπως στο παιχνίδι του Β’ Γύρου στο Τσίρειο στάδιο τηρήσει μαζική αποχή.

Δεδομένης της κλήρωσης του κυπέλλου και της κλήρωσής μας με την ίδια ομάδα, την ανακοίνωση του Δ.Σ. της οποίας, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν ξεχνάμε, καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως την ερχόμενη Τετάρτη τηρήσει ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τον επαναληπτικό αγώνα στο Τσίρειο στάδιο. Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε ως ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν δίνουν το δικαίωμα σε καμία ομάδα “ασανσέρ” τύπου ΑΡΗ και στους υπαλλήλους του να συμπεριφέρονται στη μεγαλύτερη ομάδα του τόπου ανέντιμα και δόλια, ούτε και να υποτιμούν τη νοημοσύνη των χιλιάδων οπαδών μας. Από τη στιγμή που η ομάδα του ΑΡΗ δεν είναι σε θέση οικειοθελώς να επιδεικνύει τον απαιτούμενο σεβασμό προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, τότε και εμείς ως προστάτες της αγαπημένης μας ομάδας θα τους χτυπήσουμε εκεί που πονούν περισσότερο, στην τσέπη.

Καλούμε λοιπόν τους απανταχού Ομονοιάτες να τηρήσουν ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τον αγώνα της Τετάρτης και να μην δώσουν ούτε σεντ στα ταμεία μιας ομάδας, η οποία κάθε άλλο παρά γνωρίζει την πολυδιαφημιζόμενη έννοια του “fair play”. Στηρίζουμε όλα τα κατά τόπους οικήματα των Συνδέσμων Φιλάθλων και παρακολουθούμε τον αγώνα ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα μας και μόνο αυτή.

ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

27/01/2014