Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρκετά τα ερωτηματικά στην εντεκάδα

Αρκετά τα ερωτηματικά στην εντεκάδα

ma_04057


Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη εντεκάδας για σήμερα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τραγική εμφάνιση, άλλοι είναι εκτός πλάνων του Λοτίνα (αλλά στην αποστολή!!), άλλοι προέρχονται από μεγάλη αποχή, ο Σκάρα είναι ακόμα εκτός και είναι και ο Λεάντρο του οποίου η περίπτωση θυμίζει χαλασμένο τηλέφωνο και θα αναφερθούμε εκτενέστερα αύριο για αυτό.

Άμυνα

Ξεκινάμε με τους βέβαιους: Μορέιρα στο τέρμα, Χάρης Κυριάκου δεξιά, Σερφά στο κέντρο της άμυνας. Αν ο Αντράντε είναι έτοιμος, προφανώς θα είναι βασικός αφού μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό στο πρωτάθλημα, αλλιώς ίσως δούμε ντεπούτο Γκανίου στο πρωτάθλημα. Αριστερά τώρα, η περίεργη κατάσταση με το Λεάντρο, μάλλον τοποθετεί στο Μαργκάσα στους πρώτους 11.

Μεσαία Γραμμή

Ο Λοτίνα θέλει να αγωνίζεται πάντα με ένα παίκτη μπροστά από την άμυνα, με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών του ρόστερ, πιο ικανός να παίξει το ρόλο αυτό είναι ο Σερτζίνιο. Μπροστά του σε πιο ελεύθερο ρόλο οι Ρικάρντο Φερνάντερς και Νούνο Ασσίς. Στα φτερά οι Πλατινί και Σκέμπρι, ενώ λογικά θα πάρει χρόνο και ο Γιώργος Εφραίμ.

Επίθεση

Ο Ούκας Γκικίεβιτς έχει το προβάδισμα έναντι του Αλίπιο.